top of page

BLOG: Manifesztáció és szerelem 2.rész- Hogyan lehet bevonzani életed párját?

A manifesztáció működik, a szerelemben is. Az emberek sokféleképpen találják meg a szerelmet, és mindenki számára más módja van annak, hogy vonzza maga felé a szerelem energiáját. A legfontosabb az, hogy nyitott szívvel és pozitív szemlélettel menjünk az életbe, és bízzunk benne, hogy a szeretet és a boldogság megtalál minket a megfelelő időben és helyen.


De mit tehet a vonzás törvénye vagyis a manifesztáció a szívügyeinkért. Kedves Olvasó, amennyiben nem olvastad a témában az előző cikkemet, tedd meg, hogy most gyorsan visszapörgetsz az weboldalamon és elolvasod, mert nagyban egymásra fog épülni a két írásom.
A tudomány és a manifesztáció

Beszélgessünk picit arról, hogy mi köze van a kvantumfizikának és a vonzás törvényének egymáshoz?


A szerelem és a kvantumfizika két látszólag különböző dolognak tűnhet, azonban egyesek azt állítják, hogy a kvantummechanika elméletek segíthetnek megérteni és akár vonzani is a szerelem energiáját. Bár tudományos szempontból nincs egyértelmű bizonyíték erre, sokan hisznek abban, hogy a gondolkodás és az érzelmek hatása az univerzumra való befolyással lehet.


A kvantumfizika vagy kvantummechanika az az ágazata a fizikának, amely a mikroszkopikus részecskék és azok viselkedésének tanulmányozásával foglalkozik, különösen olyan rendszerek esetén, ahol a klasszikus fizika szabályai már nem alkalmazhatók. A kvantumfizika olyan jelenségekkel foglalkozik, amelyek a részecskéknek és energiának a legkisebb szinteken való viselkedését írják le.


A kvantumfizika lenyűgöző és gyakran meglepő jelenségeket és tulajdonságokat mutat ki a mikroszkopikus világban. Bár a kvantumfizika elméletei meglehetősen összetettek és elvontak, fontos szerepet játszanak az anyagok és az energia viselkedésének megértésében és alkalmazásában a modern technológiában és tudományban.


Na de mi a kapcsolat a manifesztáció, a szerelem és a kvantumfizika között? Itt az írásom eleje, lehet picit nehéz lesz most kedves Olvasó, de bízz bennem, a végére kipörög a story.


A Youtube csatornámon találsz a témában néhány videót.Az emberiség mindig is kíváncsi volt az Univerzum működésére és a személyes életünk alakulására. Két elmélet, amelyek a figyelmünket magukra vonják, a kvantumfizika és a vonzás törvénye, látszólag két különálló világot képviselnek, de egyesek szerint mély összefüggésben állnak egymással.


A vonzás törvénye, amely a pozitív gondolkodás és az érzések hatalmát hangsúlyozza, azt mondja ki, hogy hasonló energiák vonzzák egymást. Ha pozitívan gondolkodunk és összpontosítunk arra, amit szeretnénk elérni az életünkben, akkor az Univerzum hajlandó támogatni minket ebben a törekvésünkben. Ez a törvény azt sugallja, hogy az emberi tudat és az érzelmek képesek befolyásolni az anyagi világot.


De hogyan kapcsolódik össze mindez? A kvantumfizika és a vonzás törvénye vagyis, a manifesztáció közötti lehetséges kapcsolat azon alapszik, hogy mindkettő az energia és a rezgések szerepét hangsúlyozza az Univerzumban. A kvantumfizika szerint az energia és a részecskék kiszámíthatatlanul viselkednek, míg a vonzás törvénye azt állítja, hogy az energiák vonzzák egymást.


Ezért néhányan úgy vélik, hogy a pozitív gondolkodás, az érzelmek és a szándék által kibocsátott pozitív energia képes befolyásolni az Univerzumot, és segíteni nekünk abban, hogy olyan dolgokat vonzzunk az életünkbe, amelyekre vágyunk. Az elképzelés az, hogy a tudatos és pozitív szemlélettel a mindennapi életünk során olyan energiákat sugározunk ki, amelyek vonzódnak hasonló energiákkal az Univerzumban. Így képesek vagyunk bármit bevonzani, a szerelmet is!Az Univerzum alapelvei és a gondolkodás ereje, a manifesztáció a szerelemben, vagyis a szerelem bevonzása


A kvantummechanika egyik alapelve szerint a gondolkodás és az érzések képesek befolyásolni az anyagi világot. Az "Első szabály" azt mondja, hogy minden, amit elképzelsz és amiben hiszel, az valahogy manifesztálódhat a valóságban. Tehát ha pozitívan gondolkodsz a szerelemről, és ezt a gondolatot erősen hiszed, akkor az univerzum hajlandó segíteni neked abban, hogy vonzz a szerelem irányába.


A kvantumfizika az energia és rezgések világában ismeri el a vonzás törvényét. A manifesztáció működik és a szerelem bevonzható. Ennek értelmében az hasonló energiákat vonz, amelyek hasonló rezgésszinten vannak. Ha pozitív és szeretettel telített energiákat sugárzol ki magadból, akkor hajlamos vagy olyan embereket vonzani, akik hasonló energiákkal rendelkeznek.


A kvantummechanika szerint az anyagi világ megváltozik, amikor megfigyeljük. Ugyanez vonatkozhat a szerelemre is. Amikor aktívan figyelünk és tudatosan keressük a szerelmet az életünkben, akkor hajlamosak vagyunk felismerni azokat az lehetőségeket, amelyek erre vonatkoznak.


A kvantummechanika hívei azt javasolják, hogy használj meditációt és vizualizációt annak érdekében, hogy megerősítsd a szerelem iránti vágyadat és elképzeld, milyen egy boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolat. A rendszeres meditáció segíthet az érzelmi és energetikai egyensúly megtartásában. A manifesztáció sikeresebb meditációval, ez bizonyított.


A fókuszt nagyban elősegíti, ha gyakran meditálsz, a weboldalamon találsz egy manifesztációs meditációt, ami segít neked olyan frekvencián rezegni, hogy elérd amit szeretnél, be tudd vonzani a szerelmet is akár. Kedves Olvasó, itt van neked most egy 10%- os kupon a vásárláshoz, ami 2023.november 1-ig érvényes: MediNN10
A manifesztáció elsülhet rosszul is a szerelemben, de jól is, miért van ez?


Amikor valaki félelemben él és aggódik dolgok, események, történések miatt, akkor ebből a félelem frekvenciából fog manifesztálni, “teremteni”. Ennek köszönhetően megalkothatja az illető a maga kis földi poklát, rossz párkapcsolat, rossz egészség, rossz munkakörülmények, anyagi nehézségek.


Ellenben az az ember, aki tudatosan manifesztálja a jót, tudatosan foglalkozik azzal, hogy a gondolatai pozitívak legyenek és ezáltal az érzései is, segít másokon, hálával éli az életét, az pedig megteremtheti magának a jót, a földi mennyországát.


Tehát ennek értelmében tulajdonképpen bevonzhatsz bárkit. Száz százalékban lehetséges ez, hiszen ha nem lenne így, akkor az egész rendszer nem működne, ellent mondana magának.Nézzünk egy példát. Az is lehetséges, hogy az a frekvenciám, hogy pl. ez a férfi az enyém és úgyis azt mond amit én akarok, tehát magasabbra helyeztem magam, mint őt, de az én frekvenciám sziklaszilárd, az ő gondolatai pedig ott járnak, hogy őt mindig kihasználják és nincs magabiztossága, akkor így ez a két frekvencia tökéletesen egymásra talál és megteremtettem egy nem egyenlő értékekkel bíró, boldogtalan párkapcsolatot.


Kérdem én kedves olvasó, kinek kell ez? Viszont a kérdés az, manifesztáltam? Tökéletesen, valóban bevonzottam, ezt a férfit akartam, de közben egyáltalán nem jó alapokon nyugszik ez a kapcsolat és valószínűleg az illető férfinak előbb utóbb elege lenne belőlem.


Így egyértelműen mondhatjuk azt, ha negatív frekvenciából, negatív lelkiállapotból manifesztálok egy párkapcsolatot, akkor negatív lesz az eredmény. Gondolj arra kedves Olvasó, akár a te környezetedben hány nem jól működő kapcsolat van, mégis összehozták, bevonzották egymást.


Viszont ha valaki szeretetre épülő, pozitív gondolatokkal teli és hálás életet él, és ezzel a frekvenciával vonz be valakit, akkor egy boldog, békés, teljes kapcsolat lesz, amelyben mindkét fél boldog és nem károsul senki.


Gondolj csak bele, a Bibliában mit olvashatunk? Hogy ne hagyd el a párod, hanem ha nem működik, szeretetre építve mentsd meg, de ne válj el. Amit Isten egybekötött, azt ember szét ne válassza!


Nézd meg ezt a kis részletet egy videómból. A videó arról szól, hogyan kell jól alkalmazni a manifesztációt, milyen technikai megvalósításai vannak? A teljes videót megtalálod a Belső Körben.
Manifesztálhatok bárkit magamnak?


A fentiek alapján egyértelműen kimondható, hogy lehetséges bevonzani bárkit. A manifesztáció működik a szerelemben is, természetesen, mint az élet minden már területén, csak kérdés az, ha megkaptad amit akartál, az valóban működni fog-e, milyen állapotban történt a manifesztáció? Milyen frekvencián rezegtél, mi vezérelte, milyen érzések voltak benned?A szabad akarat létezik és vajon fontos a szerelem bevonzásában?


Balogh Béla szerint, aki szuper jól megfogalmazott néhány gondolatot a szabad akaratról.


“Sokunk a számunkra kedvezőtlen előjelű történések, eseménysorozatok, jelenségek stb, mögé hajlamos egy folyamatossággal bíró negatív „valamit” (ördög, oligarcha,

háttérhatalom stb.) képzelni. Először is a jelenségeket kell megvizsgálnunk…


A valósághoz hozzátartozik, hogy a negatív eredőjű energiák csak ott tudnak győzedelmeskedni, ahol a pozitív eredőjű energiák nincsenek megfelelő tömegben, hogy legalább kioltsák azok hatásait. A „teremtő erők” csak ezután bontakozhatnak ki, de azt is észre kell vegyük, hogy a teremtésben pontosan olyan szerepe van a negatív, mint a pozitív eredőjű energiáknak.

A lényeg az egyensúly megtalálásában rejlik, ez az ami nagyon megbomlott a mai világban. A mérleg nyelve nagyon eltolódott a destruktív irányba, mégis egyre jobban érzem, hogy ez szükséges.


Szükséges ahhoz, hogy megszülethessen valami új, ami átveheti a helyét a mai világnak. Az evolúció az én értelmezésemben, nem egy befejezett folyamat. Számtalan változó adatott a kezünkbe, amelyeket mi magunk irányíthatunk, az egészben pont ez a csodálatos: a SZABAD AKARAT. “
A szabad akarat létezik, de ez nem klasszikus értelemben értendő a manifesztáció tekintetében. Vegyünk egy példát. Te igazából eldöntheted, hogy milyen munkahelyet választhatsz vagy milyen párt választasz magadnak, de ezek a döntéseid nem a lelked döntései, hanem teljesen egyszerű a válasz, a már meglévő hitrendszereidre épülő döntések ezek. Mit értek ez alatt?


Amikor megvásárolsz egy új terméket, mondjuk egy arckrémet, amellett, hogy figyelembe veszed, hogy a te bőrödnek milyen krémre van szüksége, nagyban befolyásolja, hogy melyik terméket választod a millió közül, hogy melyik arckrémnek milyen hatással volt rád a marketingje. Ezen példa alapján mondhatjuk azt, hogy kb ez így választunk párt is magunknak. Kinek milyen hatással volt rád a “marketingje”.


Tehát, aki külsőleg és belsőleg megfelel az igényeidnek, őt fogod kiszemelni magadnak. És itt jön a legfontosabb gondolat kedves olvasó, az, hogy mi ez az igény, ez ugyanúgy a hitrendszereidre épül.


Nézzünk erre is egy példát. Miért tetszik pl. egy olyan férfi valakinek, aki rendszerető? Mert elképzelhető, hogy az illető olyan családban nőtt fel, hogy náluk is fontos volt a rend vagy épp ellenkezőleg, hogy abból lett elege, hogy otthon mindig rendetlenség volt, és nem akar olyan párt, aki ugyanezt az emléket hozza elő. Vagyis amilyen pozitív vagy negatív hitrendszer kialakult bennünk az alapján hozunk “döntéseket”.


Vagyis mondhatjuk azt, hogy az, hogy mi milyen párt szeretnénk, milyen munkát szeretnénk, milyen terméket vásárolunk meg stb. ez nem a szabad akarat kérdése kedves Olvasó, hanem a “hozott anyagé”, vagyis a hitrendszereinkre épül.


Nézd meg ezt a kis videó részletet. A teljes videót megtalálod a Belső Körben.
Ha most regisztrálsz az éves Belső Kör csomagra, akkor 20% kedvezményt kapsz az első évre. Az akció 2023.11.01-ig érvényes. Kuponkód: Önismeret20


Összességében mondhatjuk azt, hogy a szabad akaratban nem a mérvadó, hogy így vagy úgy döntöttem egy bizonyos dologban, hanem, hogy honnan ered? Vagyis félelemből vagy szeretetből cselekszem?


Ha félelemből vonzunk be egy kapcsolatot, nagy valószínűséggel nem fog működni, de ha békességgel és szeretettel a szívünkben vonzzuk be azt a kapcsolatot, akkor egy mindenki által nyertes szituáció jön létre, vagyis működőképes lesz a kapcsolat.


A szeretetből létrejövő manifesztáció


Ha szeretetből “teremtem meg” a vágyott kapcsolatot, és ebből egy mindenki által nyertes szituáció keletkezik, én szeretet frekvenciáján vagyok, azt sugárzom magamból, hogy a mellettem levő ember boldog lesz, akkor ez az ember bejön az életembe, és mindketten boldogok leszünk.


Viszont, ha félelem frekvenciából vonzom be az illetőt, mert tegyük fel rettegek, hogy 35 évesen egyedül maradok és nem lesz gyerekem, vagy 25 évesen minden barátnőmnek van párja csak nekem nem, vagy bármi.


Ez is simán lehetséges kedves Olvasó, de ez a kapcsolat teljesen biztos, hogy nem lesz zökkenőmentes és előbb-utóbb a lelki gondjaim miatt “megteremtett” kapcsolatomban elő fognak jönni a félelmeim. Pl. “Már lassan 40 leszek, mikor szeretnénk gyereket? Kifutok az időből...” Ezt a mondatot egy férfi sem szeretné hallani.Ennek lehet egy olyan következménye, hogy az illető férfira nyomást helyezve ez a kapcsolat boldogtalan lesz, vagy akár vége is szakad. Negatív manifesztáció.


Lehet foggal-körömmel magunk mellett tartani valaki, a manifesztáció tökéletesen működik így is. Csak kérdés, hogy boldogok leszünk-e? Nagy valószínűséggel egyik fél sem lesz boldog.


Ahelyett, hogy azon agyalsz, hogy be lehet-e vonzani xy-t, inkább gondolj arra, hogy szeretetből vagy félelemből akarod bevonzani azt az illetőt? MERT EZ AZ IGAZI KÉRDÉS!

Kedves Olvasó, lehet, hogy most úgy érzed, ez nem ilyen egyszerű és tele vagy félelemmel vagy nagyon nagyon szeretnél egy konkrét személyt bevonzani, de én azt gondolom, hogy minden embernek a saját maga tempójában kell végig járnia a saját maga útját.


Ezen az úton mindenkinek meg kell tanulnia a saját leckéit, feladatait. És ebbe az is beletartozik jócskán, hogy megtanuld, hogy azzá az emberré válj, aki nem kötődik senkihez vagyis NEM MÁSTÓL várja a boldogságot, önmagában egyedül is boldog tud lenni. És aki mellett bárki boldog tud lenni. Hogy ez a valaki éppenséggel ki lesz, aki társaként kíséri egy életen át, az már az ő döntése.


Az alábbi videót megtalálod a Belső Körben!
Egyszóval kedves Olvasó, ha szeretnél megteremteni egy pozitív frekvencián rezgő, egészséges, boldog kapcsolatot, akkor változtass a gondolkodáson.


Mi van akkor, ha az általam kinézett illetőnek van egy párja? Sokan kérdezik ezt tőlem. Mi lenne az etikus? Szerintem, ezt most “Nelliből” mondom, az lenne a legjobb út, ha azt kívánnám, azt manifesztálnám, hogy mindhárman boldogok legyünk. Jelentsen ez bármit is!


Ha ellenzed a harmadik felet, ha haragos, gyűlölködő vagy iránta, a fenti írásom alapján szerinted a pozitív manifesztáció fog működni? Gondold végig, ettől az illetőtől várod a boldogságot? Vagy képes vagy önmagaddal is boldog lenni? Mindig ez a legfontosabb kérdés!


Kedves Olvasó, köszönöm, hogy ma is itt voltál velem, remélem tudtam Neked picit segíteni vagy gondolatokat ébreszteni benned, hogy milyen irányban is érdemes elindulnod a témában.
Források:


Balogh Béla: A tudatalatti tíz parancsolata

Balogh Béla: Szabadulás az érzelmek fogságából

Tanulmányaim

Prepok Zsuzsi anyagok

McCann, Esther: Manifesting Happiness - How to Attract All Good Things


Megtalálsz az alábbi helyeken:Opmerkingen


bottom of page