top of page

BLOG: Manifesztáció kezdőknek - Hogyan alkalmazd a vonzás törvényét? - Ingyenes workshop hamarosan

A manifesztáció nem mindenkinek működik és ezért nagyon sokan, amikor először találkoznak a vonzás törvényével iszonyú lelkesek lesznek, elolvasnak minden létező könyvet a témában, és eltelik kis idő, nem sikerül bevonzani, amit szeretnének és feladják.
Ha nem sikerül bevonzanod, amit szeretnél Kedves Olvasó, az nem azért van, mert mégsem létezik a manifesztáció, hanem azért, mert valami gátolja ezt, valami benned nem engedi ezt.


Gondolkodtál már azon, hogy mi lehet a probléma?


Sajnos sok emberre jellemző az, hogy ha valami elsőre nem sikerül, akkor feladja, nem keresi meg a probléma valódi okát. Őszintén bevallom, én is ilyen jellemmel bírtam hosszú - hosszú évekig.


Mindaddig, amit rá nem jöttem, hogy a gondolkodásom akadályoz meg abban, hogy boldog legyek. Ezáltal abban is akadályoz, hogy elérjem a céljaim, vágyaim, sikerüljön a manifesztáció, amit megálmodtam.Így örök álmodozó maradok, és nem történik semmi konkrétum. Mert álmodozhatok arról, hogy de jó lenne ez meg az, de jó lenne megtalálni, amire vágyok, de amíg mindig megmagyarázom magamnak, hogy “úgysem fog sikerülni” - ugye ismerős ez a gondolat Kedves Olvasó - , addig vágyakozhatok rendületlenül, valóban nem fog összejönni semmi.


Változtass a gondolkodásodon!


Az első és legfontosabb Kedves Olvasó, hogy amíg a régi ember vagy és a múltad irányít, amíg nem válsz új emberré, amíg nem engeded el a múltbeli sérelmeid, amíg hagyod, hogy a fájdalmaid és a kétségeid irányítsanak téged, addig a manifesztáció csak álom marad számodra.


Most bizonyára azt gondolod Kedves Olvasó, hogy ez “piszok nehéz, könnyű ezt mondani, te nem tudod én miken mentem keresztül, hogyan is hagyhatnám magam mögött a múltam? “


Én egy nagyon nehéz, traumatizált gyerekkorból jövök, ajjjjajjjj volna mit mesélnem Kedves Olvasó, de csak annyit mondok, ha nekem sikerült, neked is fog!


Pontosan ugyanezek a gondolatok futottak végig a fejemben, amikor erről a témáról olvastam, de tudod ezt hogy hívják? Hitetlenség magaddal szemben, sőt akár önbizalomhiány is, hogy te nem vagy képes változni.


DE IGEN! BAROMIRA KÉPES VAGY RÁ!Én pedig segíteni fogok Neked! A manifesztáció pontos alkalmazása nem egyszerű dolog, de talán azt mondom még nehezebb NEM FELADNI, amikor akadályba ütközöl.


Fogom a kezed, ha velem tartasz! 2023 novemberében készülök egy INGYENES workshoppal, amiben beszélgetünk arról, hogy mi az a manifesztáció, hogyan kell jól alkalmazni, mi az a vonzás törvénye?


Amennyiben részt szeretnél venni, iratkozz fel a weboldalamra, csak add meg az email címed, és ajándékba adom Neked a “Szeretem magam” önfejlesztő munkafüzetet, és a feliratkozókat e-mailben értesítem a workshop pontos dátumáról.


Addig is néhány alap dolgot elmesélek most Neked a manifesztációval kapcsolatban.
Manifesztáció kezdőknek


Mi is pontosan a manifesztáció, és hogyan kezdheted el ezt a hatalmas erőt használni az életminőséged javítására Kedves Olvasóm?


A manifesztáció egy olyan folyamat, amely során tudatosan vonzol be olyan dolgokat az életedbe, amelyeket szeretnél elérni vagy megtapasztalni. Ez a folyamat a gondolatok, érzések és tettek harmonikus együttállásán alapul, és sokan használják a céljaik elérésére, álmaik megvalósítására.


De mielőtt belevágnánk, fontos megérteni, hogy a manifesztáció nem egy mágikus varázslat vagy egy pillanatnyi csoda. Ez egy tudományosan bizonyított, létező tudatosság, ami egy folyamatos munkát és szemléletváltás igényel.


Ha te is kezdő Kedves Olvasó vagy a manifesztáció terén, ne aggódj, mert ebben a cikkben megosztok veled egy útmutatót, amely segítségedre lesz az első lépések megértésében.Néhány lépés, hogy a manifesztáció útjára lépj! Vonzás törvénye a gyakorlatban.


1.Állítsd össze vágyaid listáját!

Az első lépés a manifesztáció felé az, hogy tisztán és részletesen megfogalmazd, mit is szeretnél elérni az életedben. Készítsd el a vágylistád, amely tartalmazza a céljaidat, az álmokat és azokat a dolgokat, amiket meg szeretnél valósítani.


Legyél konkrét és részletes. Például, ha azt szeretnéd, hogy jobb munkád legyen, írd le, hogy milyen területen, milyen pozícióban és milyen fizetéssel.


2. Képzeld el a célt, vagyis vizualizálj!

A manifesztáció során a képzelet nagyon fontos szerepet játszik. Vizualizáld magadat már megtapasztalva a vágyott eredményt. Tehát úgy képzeld el a vágyad, mintha már megtörtént volna veled.


Képzeld el a részleteket, érezd az örömöt és a boldogságot, amit elértél. Minél élénkebben képes vagy elképzelni a célodat, annál erőteljesebben tudod manifesztálni.


Ehhez használd az összes érzékszerved. Ez a része talán sokaknak a legnehezebb, erről bővebben beszélgetünk majd a workshopon!


3. Légy hálás és nagyon pozitív!

A pozitív hozzáállás és a hála kulcsfontosságú a manifesztáció folyamatában. Hagyd el a negatív gondolatokat és hiedelmeket, amik gátolhatnak a siker elérésében.


Ez a másik nehéz pont, önmaguk megreformálása. Erre időt kell szánni, mert ez egy hosszú folyamat.


Helyezd magad egy pozitív és hálás állapotba. Köszönd meg azokat a dolgokat, amik már az életed részei, és amikkel elégedett vagy. Ez segít az univerzumnak abban, hogy még több jót vonzzon be hozzád.


A hála érzése csodás dolgokat szabadíthat fel benned, de ezt sem könnyű megérteni addig, amíg nem változtatsz a hozzáállásodon.
4. Cselekedj!

A manifesztáció nem csak a vágyakozásról és a vágyak elképzeléséről szól. Fontos, hogy tettek is társuljanak hozzá. Dolgozz azon, hogy elérd a céljaidat. Tégy meg mindent, amit tudsz, hogy a vágyott eredmény közelebb kerüljön hozzád. A cselekedetek hozzák meg a változást az életedben.


Ez a tipikus, ne várd a sült galambot, hogy berepüljön a szádba!


5. Higgy a manifesztáció erejében!

Az egyik legfontosabb dolog, amit meg kell tenned, az az, hogy higgy a manifesztációban. Vagyis, amikor nehezebb időszak van, se add fel a reményt! Ezt hívják kitartásnak!


Bízz abban, hogy az univerzum, a Jó Isten támogatni fog, és hogy képes vagy megvalósítani a céljaidat. A hit és a pozitív gondolkodás hatalmas erővel rendelkezik, és segít a manifesztáció sikerességében.


6. Figyelj a jelekre!

Az univerzum gyakran küld jeleket és utalásokat arra, hogy a manifesztáció útján vagy. Figyelj oda ezekre a jelekre, és kövesd azokat. Ez lehetnek például véletlen találkozások, váratlan lehetőségek vagy ismétlődő számok. Az ilyen jelek segíthetnek irányt mutatni az úton.


De lehetnek olyan dolgok is, ami felzaklathat. Például valaki a környezetedben éppen azt kapja meg, amire te vágysz. Erről bővebben a workshopon beszélgetünk.


7. Ne add fel!

A manifesztáció nem mindig azonnal működik, és vannak nehézségek az út során. Ne add fel, ha nem látod azonnal a vágyott eredményt. Az idő és a kitartás segítenek elérni a célokat. Maradj hű önmagadhoz és az álmaidhoz, és folytasd a manifesztációt.


8. Keress segítséget!

Ha úgy érzed, hogy elakadtál a manifesztáció során, ne félj segítséget kérni. Sok olyan könyv, tanfolyam és mentor létezik, amelyek segíthetnek a manifesztáció technikáinak elsajátításában. Tanulj másoktól, és építsd be az új ismereteket a saját gyakorlatodba.


Én veled leszek és segítek Neked, erről is bővebb infót fogsz kapni a workshopon, ahol elmondom Neked, hogyan tudok Neked személyre szabottan segíteni, ha elakadtál.


Találd meg az utad a boldogsághoz


A manifesztáció egy izgalmas és erőteljes módja annak, hogy alakítsd az életedet és elérj minden, amit szeretnél.


Kezdd el lépésről lépésre, és ne felejtsd el, hogy a pozitív gondolkodás és a kitartás kulcsfontosságúak.


A manifesztáció segíthet elérni az álmaidat és a céljaidat, és megvalósítani a legjobb verziódat. Hajrá, kezdj el manifesztálni, és élj egy boldogabb és sikeres életet!


Megtalálsz az alábbi helyeken:
Comments


bottom of page