top of page

BLOG:Mi az a módszer, amivel sikeres lesz a manifesztáció?-Hogyan tudod bevonzani, amit szeretnél?

Frissítve: 2023. aug. 18.

Sokan azt gondolják, a manifesztáció attól fog jól vagy rosszul működni, hogy melyik manifesztációs technikát fogják alkalmazni, melyik az, ami nekik kényelmes.

Kedves olvasó, már itt az írásom elején el kell keserítselek, hogy, az, hogy sikeres lesz-e a manifesztációd vagy sem, az nem a technikától függ elsősorban, hanem a gondolkodásodtól.


Ha felcsapod a laptopod és beírod a keresőbe, hogy manifesztációs technikák, valószínűleg ezer meg ezer “tuti” módszert fog ajánlani neked ezer meg ezer oktató, vagy manifesztációs szakértő.


Ezek lehetnek írásbeli, vagy vizualizációs, mantra jellegű szóbeli technikák, a lehetőségek tárháza végtelen. De melyik az, ami biztosan elhozza a várva várt sikert? Melyik az, ami segít elérni a vágyaid, álmaid? Bármelyik és egyik sem.
Melyik a neked való technika?


A fent felsoroltak közül bármelyik jó lehet Neked kedves olvasó, de ne felejtsük el, hogy ezek csak technikák, ezek csak eszközök, hogy sikeres legyen a manifesztáció. Eszközök arra, hogy a saját tudatunkat irányítsuk abba az irányba, hogy mit szeretnénk, eldöntsük, hogy mit akarunk, kitaláljuk, hogy mi a legjobb nekünk és arra fókuszáljunk.


A probléma az, hogy túlságosan nagy hangsúlyt fektetünk erre, azt gondoljuk, majd ez vagy az a technika, eszköz fogja nekünk meghozni a kívánt eredményt. Több ügyfelemtől hallom én is azt rendszeresen, hogy “Ha ezt a módszert alkalmazom, akkor jó lesz így, jól csinálom? “


Miért probléma ez? Azért, mert sokaknak a fókusza azon van leginkább, hogy mi az amit jól és rosszul csinál, de ha belegondolsz, amint már a korábbi blogjaimban is említettem, minden manifesztáció, MINDEN!


Tehát, ha azon agyalsz, hogy rosszul csinálod-e, amit csinálsz, akkor épp arra programozod az agyad, hogy “mi van, ha nem jön össze” . És a tudatalattidban kialakul a kétség, ami nagyban akadályozza a hited, és ezáltal azt, hogy megvalósuljon a manifesztációd. És a vonzás törvénye működni fog, csak épp ellenkező célt fogsz elérni vele.


Mit tegyél, hogy el tudd engedni a kétségeid?


A manifesztáció titka abban rejlik, hogy amikor kitaláltad, hogy mit szeretnél, akkor elkezded alkalmazni ezeket a technikákat, és felismered az vágyaddal kapcsolatos negatív gondolataid és megpróbálod elengedni, majd megerősíted a hited és elengeded a vágyad is és hálás vagy, azért amid van.


Kedves olvasó, ez most biztosan nagyon lehetetlennek és kuszának hangzik. De engedd meg, hogy megmagyarázzam egy példával és máris megérted miről beszélek.


Mielőtt tovább olvasod, nézd meg ezt a másfél perces videómat, amiben arról beszélek, hogyan is működik az agyunk programozása.


No de lássuk a példám.

Tegyük fel az a vágyad, hogy legyen egy hatalmas házad, amit hitel nélkül meg tudsz vásárolni és pontosan olyan és akkora, amit elképzeltél.


Az első lépés az volt, hogy ugye elképzelted a házat és elkezdted vizualizálni azt amit szeretnél. (arról, hogy hogyan alkalmazd a vizualizációt, találsz több videót is Belső Körben, itt tudod megnézni: https://www.tanuljnellivel.hu/bels%C5%91-k%C3%B6r-tagoknak )


A második lépés, hogy egyre több technikát alkalmazol, és elkezdenek megjelenni a félelmeid a témával kapcsolatban. Pl. “ Hogyan lesz nekem ennyi pénzem? Biztos nem fogom tudni kifizetni!” És egyéb “mi lesz majd ha, mi van ha” kezdetű mondatok jelennek meg a tudatodban. Ezekkel természetesen elkezded azt elültetni a tudatalattidba, hogy nem vagy rá képes és ennek a következménye az lesz, hogy nem is fog sikerülni bevonzani a kívánt házat.


Ehelyett ezt a sok negatív érzést el kell engedi, minden kétségedet a manifesztációval kapcsolatban útjára engedni és arra fókuszálni, hogy bármire képes vagy. Természetesen erre is rengeteg módszer van, hogy hogyan szabadulj meg a negatív gondolataidtól, ezzel kapcsolatban is találsz videókat a Belső Körben.


Miután megerősítetted a hited, ami minden manifesztációban a legnehezebb dolog, mert ugye ezt a sok negatív érzést, gondolatot, kétséget, akár berögzült gyerekkori hozadékokat nagyon nehéz kiírtai. De meg kell tenned a siker érdekében.Szóval az erős hitrendszered kialakítása után el kell engedd a ház iránti makacs ragaszkodásod! Mit értek ez alatt? Ha a hitrendszered valóban megerősödött, akkor szó nélkül, a legnagyobb természetességgel tudod majd azt mondani, hogy “ oké, én biztos vagyok benne, hogy ez a ház az enyém lesz, most elengedem az ehhez való görcsös ragaszkodást, tudom, hogy meg fogom kapni és hálás vagyok a jelenlegi otthonomért.”


Nagyon egyszerűen hangzik ugye? Na de most képzeld el kedves olvasó, ahogy amikor a mindennapjaid éled és közel sem tart ott - tegyük fel - az anyagi helyzeted, hogy egy 100 milliós házról akár álmodozz is!


Azt mondom neked, DE! “Álmodozz!” Használd a manifesztációt, és higgy! Higgy magadban és gondolataid teremtő erejében!


A manifesztáció valódi titka az, hogy lebontsuk azokat a falakat, amik gátolják azt, hogy elérjük azt, amire vágyunk!A teljes videót megtalálod a Belső Körben!


Akkor most nem jók a manifesztációs technikák semmire? Nem fog működni a manifesztáció?


Dehogynem! Minden manifesztációs technika elősegíti azt, hogy a vágyaid megvalósuljanak, de ami minden technikánál, praktikánál fontosabb az az, hogy a fent említett negatív hitrendszer elengedd és cseréld le a gondolataid pozitívra, valamint erősítsd meg a hited és légy hálás. Ha ez nem működik, vizualizálhatsz, mantrázhatsz, bármi… nem fog sikerülni.


Az elme mindig abba az irányba fogja irányítani a testünket, ami felé erősebb a bennünk lévő érzés. Tehát, ha neked a félelmed erős, akkor félelmet és kétséget fogsz manifesztálni magadnak.
A negatív hitrendszer és a manifesztáció ereje


Az emberi elme végtelen kapacitásokkal rendelkezik. Az a hihetetlen képességünk, hogy kreatív módon képesek vagyunk kialakítani és értelmezni világunkat, gyakran központi szerepet játszik abban, ahogy az életünk alakul.


Kétségkívül az egyik legfontosabb eszköz ebben a folyamatban a hitrendszerünk, ami a szemléletünk, hozzáállásunk, és cselekedeteink alapját képezi.


A manifesztáció a gondolatok és a valóság közötti kapcsolat értelmezésének módszere. Az alapgondolat az, hogy amit a legmélyebben hiszünk és gondolunk, azt képesek vagyunk létrehozni a valóságban. Tehát ha negatív hitrendszerekkel rendelkezünk, azok korlátozhatják, vagy akár teljesen blokkolhatják manifesztációs képességeinket.


Ezért ha az életünk valamely területén negatívan ható hitrendszerünk van, az először is gátolja az optimális élethelyzetek manifesztációját. Ha például a mélyen gyökerező hitrendszerünk azt sugallja, hogy nem érdemeljük meg a boldogságot, akkor ez a hit önmagában blokkolja a boldogságunk megteremtését a valóságban.


Negatív hitrendszer: az alapok

A hitrendszerünk alapjaiban határozza meg, hogyan értelmezzük és reagálunk a világra. Negatív hitrendszerek olyan elgondolásokra utalnak, amelyek korlátozóak, diszfunkcionálisak, vagy rossz szokásokhoz vezetnek.


Ezek olyan hiedelmek, amelyek azt sugallják, hogy képtelenek vagyunk elérni céljainkat, hogy nem érdemeljük meg a boldogságot, vagy hogy a sikert csak mások szenvedése árán érhetjük el. Az ilyen negatív hitrendszerek félelmet és önbizalomhiányt szülnek, ami gyakran blokkolja azt a folyamatot, melynek segítségével elérhetjük a vágyott eredményeket. A manifesztáció nem fog megérkezni.
Hogyan bonthatjuk le a negatív hitrendszereket?


Az első és legfontosabb lépés a negatív hitrendszerek felismerése. Az önismereti út és a személyes fejlődés ebben segít. Mindenkinek javasolt a meditáció, az önreflexió, a pszichoterápia, vagy a coaching. A hamarosan elkészülő önismereti tréningem tud neked segíteni ebben, addig is próbálj minél több manifesztációs meditációt hallgatni, ehhez letölthetsz egyet a weboldalamról:
A második lépés a negatív hiedelmek újraértékelése és átformálása. Ez azért fontos, mert ez segít elérni, hogy a belső hiedelmek összhangba kerüljenek a kívánt valósággal. A pozitív megerősítések és a vizualizáció olyan eszközök, amelyeket a hiedelmek átalakításában alkalmazhatunk.


Összefoglalva, a negatív hitrendszerek a manifesztáció akadályát jelentik, és elengedhetetlen, hogy felismerjük és kezeljük őket. A pozitív változásokhoz vezető út nem mindig könnyű, de a kitartó munka és az elköteleződés meghozza a gyümölcsét, és lehetővé teszi, hogy életünk olyanná váljon, amilyenné valójában szeretnénk tenni.


A manifesztáció ereje: boldogság bevonzása és negatív gondolatok leküzdése


A boldogság egy olyan érzelem, amelyre mindannyian törekszünk, mégis sokan küzdünk, hogy megtaláljuk és megtartsuk. De mi lenne, ha elmondanánk, hogy képesek vagyunk "bevonzani" a boldogságot az életünkbe, csakúgy, mint ahogyan a mágnes vonzza a fémet? Sőt, mi lenne, ha a boldogság bevonzásának kulcsa nem más, mint a manifesztáció és a negatív gondolatok leküzdése? Az alábbiakban erre fogunk összpontosítani.


A manifesztáció alapvetően a gondolataink, érzéseink és hitrendszerünk fizikai formába öntését jelenti. Ha el tudod képzelni, érezni és el tudsz hinni valamit, akkor képes vagy arra, hogy létrehozd azt a valóságban. Ez a manifesztáció ereje, és az első lépés a boldogság bevonzásában.
A boldogság bevonzásának kulcsa az, hogy először érezd és képzeld el a boldogságot. Az agynak nehéz különbséget tenni a valóságban tapasztalt és a képzeletben megélt érzések között. Tehát ha gyakran gondolsz boldog gondolatokra, akkor az agyad megtanulja azt az érzést, és azt fogja vonzani a valóságban.


A boldogság bevonzása nem csak a pozitív gondolatokra való összpontosítást jelenti, hanem a negatív gondolatok leküzdését is. A negatív gondolatok gátolhatják a manifesztáció feléd áramlását, mert ellentétben állnak azzal, amit bevonzani próbálsz.


A negatív gondolatok leküzdésének egyik leghatékonyabb módja az, ha elismerjük őket, majd tudatosan átalakítjuk őket pozitív gondolatokká. Ez az átalakítási folyamat segít megváltoztatni a hitrendszeredet és megszabadulni a limitáló hiedelmektől.


A manifesztáció ereje, a boldogság bevonzása és a negatív gondolatok leküzdése mind hatalmas lépések a boldogság felé vezető utadon. Emlékezz, a boldogság nem egy végállomás, hanem egy utazás. Minél többet gyakorlod a pozitív gondolkodást és a manifesztációt, annál könnyebb lesz a boldogságot bevonzanod az életedbe, és annál inkább képes leszel a negatív gondolatokat leküzdeni. Mindig légy türelmes magaddal, hiszen a változás időbe telik, de a végén minden erőfeszítésed kifizetődik.


A hála és a manifesztáció együttes ereje: a hálanapló használata


A manifesztáció és a hála között szoros a kapcsolat. A hála erősíti a manifesztációt, mert segít megteremteni azt a pozitív gondolkodási keretrendszert, amely elősegíti a kívánt dolgok bevonzását. De hogyan fejleszthetjük ki ezt a hála-attitűdöt? A válasz egyszerű: a hálanapló használata. Lássuk, hogyan működik ez a gyakorlatban.


A manifesztáció folyamata azt jelenti, hogy valósággá változtatjuk a gondolatainkat és érzéseinket. Ha hálát érzel és gondolsz, az Univerzum pozitívan válaszol, hiszen a hála rezgésszintje magas. Ez azt jelenti, hogy minél többet gyakorlod a hálát, annál több pozitív dolog vonzódik az életedbe.


A hálanapló egy egyszerű, de erőteljes eszköz, amely segít kifejezni a hálát. Az a napló, amelyben naponta feljegyzed, amiért hálás vagy. A hálanapló segít beállítani a pozitív gondolkodási keretrendszert, ami elengedhetetlen a manifesztáció folyamatában


A hálanapló használata egyszerű. Minden nap írj le legalább három dolgot, amiért hálás vagy. Nem számít, mennyire kicsik vagy nagyok ezek a dolgok - a lényeg, hogy valóban érezd a hálát értük.


Amikor leírod a hálás gondolataidat, fontos, hogy teljes mértékben az adott pillanatra összpontosíts, és érezd a hálát. A manifesztáció szempontjából nem elég csak leírni a hálás gondolatokat - a hálát kell érezned is. A weboldalamon találsz két különböző letölthető hálanaplót is, amit használhatsz tableteden, vagy kinyomtatva is.

A hála és a manifesztáció kombinációja hihetetlenül erőteljes lehet. Amikor hálát érzel és gondolsz, ez nemcsak a hangulatodat és a mentális egészségedet javítja, de pozitív energiát is sugározhatsz, ami elősegíti a manifesztációt. A hálanapló használata pedig segít megteremteni a hálát mint szokást, ami a manifesztáció szempontjából elengedhetetlen. Tehát kezdd el a naplózást, gyakorold a hálát, és figyeld meg, hogyan alakul át az életed!


Köszönöm, hogy elolvastad a blogom! Legyen produktív, termékeny manifesztációd és ha elakadsz benne, keress fel és segítek Neked!


Források:

Dr. Joe Dispenza: Engedd el önmagad

Dr. Joe Dispenza: Fejleszd a gondolkodásod

Tanulmányaim

Youtube: MotivationArk


Megtalálsz az alábbi helyeken:Comments


bottom of page