top of page

Reggeli manifesztáció - Miért jó? Mik a leghatásosabb módszerek a vonzás törvénye alkalmazásában?

A manifesztáció vagyis a vonzás törvénye mindig működik az életünkben. Tulajdonképpen mindig manifesztálunk. Minden gondolatunkkal alkotunk, “teremtünk”.


Kedves Olvasó, ha már egy ideje az olvasóm vagy, tudod, hogy ezt a teremtés szót nem szeretem, számomra Isten a teremtő, ezért alkotásnak, demonstrációnak, létrehozásnak fogom nevezni az adott kifejezéseket.Miért reggel és este célszerű a manifesztáció erejét alkalmaznunk?


Amikor reggel felébredünk az elménk még sokkal közelebb van az alfa és théta agyi állapotokhoz, így a manifesztálni kívánt vágyadalmat könnyebben tudjuk a tudatalattinkba helyezni.


Ekkor ébredtünk fel, így mondhatni vagyunk még “annyira álmosak”, hogy könnyebben férünk hozzá a tudatalattinkhoz. Ugyanez a helyzet este is, amikor kezdünk meditatív állapotba kerülni, már alvás közeli állapotban vagyunk.


Rengeteg technika létezik, amivel foglalkozhatunk ezekben a tudatállapotokban, de most egy igazán fontos dolgot szeretnék veled megosztani Kedves Olvasó, amivel igazán rá tudsz hangolódni a vágyaidra.


Kezdd ezzel a néhány kérdéssel a reggeled és meglátod a manifesztáció megindul feléd ezen a napon.


Ha szeretnéd, hogy tényleg hatásos legyen a manifesztáció és végre elérd az álmaid és működjön a vonzás törvénye az egész napod alatt, akkor amikor felébredsz tedd fel magadnak ezt a néhány kérdést!
Ezzel a négy kérdéssel garantáltan manifesztáló állapotba kerülsz. Amint felkelsz kérdezd meg magadtól az alábbiakat.


Ki akarok ma lenni?

Hogyan akarom ma érezni magam?

Mit szeretnék ma adni?

Mit szeretnék ma befogadni?


Ki akarok ma lenni? A manifesztáció beindítása.


Amikor ezt a kérdést felteszed magadnak, ez az a pillanat, amikor MERJ nagyot álmodni! Vagyis, ha például az az álmod, hogy legyen egy új munkahelyed, ahol megbecsülnek, ahol vezető beosztásban vagy, ahol sokkal több pénzt keresel, akkor képzeld el, hogy milyen lenne ez az ember.


A válasz a “Ki akarok ma lenni?” kérdésre a fenti példa alapján Kedves Olvasó, akár lehet az a válasz, ahogy te elképzeled ezt az embert. Pl, ha Te ebben a pozícióban dolgozol, ennyit keresel, akkor milyen ruhában jársz a munkahelyedre, milyen a frizurád, milyen autód van stb… külső jegyek, amiket minél részletesebben képzelj el.


Ami pedig a legfontosabb milyen ember ez a vezető beosztásban lévő éned? Milyen érzésekkel ébred reggel, milyen a temperamentuma, mi a hobbija, milyen meglátásai vannak?


Magabiztos? Okos? Jószívű? Határozott? Jól irányít? Szuperül beszél emberek előtt? Bíznak benne az alkalmazottai? Ha ezeket mind meg tudod határozni kedves olvasó, akkor “válj ezzé az emberré” ezen a reggelen és vezesd végig a napodat ennek az embernek a bőrében!


Reggel az elménk sokkal nyitottabb, sokkal könnyebben tudod kipihenten elképzelni ezt a személyt, olyan állapotban van a tudatalattink, mintha meditálnánk. Ezért is nagyon hasznos rendszeresen meditálni, hogy könnyebben hozzáférjünk a tudatalattinkhoz.


Használd a manifesztációs meditációm minden egyes nap, hogy közelebb kerülj vágyaid eléréséhez.

10% kedvezménnyel tudod most megvásárolni a MediNN10 kuponkóddal.

Kattints a "vásárlás most" fülre!

Hogyan akarom érezni magam?


Amikor megszületik egy gondolat az ember fejében hozza magával az érzést, ami pedig majd cselekvésre ösztönöz. Mit jelent ez?


Ha úgy kelsz fel, hogy rossz kedved van, szidalmazod magad, hogy pl. Ma is milyen szarul nézek ki! Akkor ez generál egy elégedetlenség érzést, szomorúságot, idegességet, akár haragot is. Ezáltal az egész napod rettentő szarul alakulhat Kedves Olvasóm!


Ezzel szemben, ha úgy kezded a napod, ahogy a fentiekben említettem és elkezded elképzeled az általad vágyott személyt, amivé, akivé szeretnél válni, és ebben az attitűdben kezded a napod, akkor ez nagy valószínűséggel boldogság érzetet és örömet fog benned kelteni.
Mi az, amit szeretnék ma adni? - Ez sem elhanyagolható kérdés manifesztáció tekintetében.


Sok ember él igen zárkózottan, nem mer megnyilvánul bizonyos helyzetekben és nem meri kimondani a véleményét, mert fél, hogy elítélik, vagy nem értenek velük egyet, vagy bármi egyéb félelem.


Mondd ki, hogy mit szeretnél adni! Például szeretet, több mosolyt, több nyitottságot, ami által akár jobban megértenének téged is? Gondold csak át, mit adhatnál másoknak, amitől te is sokkal jobban éreznéd magad Kedves Olvasó?


Mit szeretnék befogadni ma?


Itt modd ki, fogalmazd meg az összes vágyad, tök őszintén! Szeretnél több elismerést, egy jobb munkát, egy kedves szót, szeretetet, pénzt? Bármit, amire épp vágysz abban a pillanatban, amikor kinyitod a szemed és “megbeszéled” a napi manifesztációd magaddal.


Észre fogod venni, a vonzás törvénye úgy beindul aznap körülötted, mint a pinty!
Ha ezekre a kérdésekre választ adsz magadnak reggel, amikor felébredsz, időt szánsz arra, hogy mindezeket elképzeled, vizualizáld, beleéld magad, hagyod, hogy sodorjon a gondolataid áradata magával, akkor tuti fix, hogy tökéletesen fog indulni a napod!


Ha ezt minél többször képzeled el, minél többször vagy abban az állapotban, amire vágysz, annál hamarabb fog ez manifesztálódni az életedben.Az ébredés művészete - a manifesztáció áramlása


A reggel manifesztálás egy olyan szokás, amely nem csupán az ébredési rutin része, hanem egy olyan tudatos cselekedet is, amely segít aznapod irányításában és pozitív változások előidézésében. Most kiderül számodra Kedves Olvasó, miért érdemes bevezetni ezt az egyszerű, mégis hatékony gyakorlatot az életedbe.


A reggeli energiák segítenek Neked.

Reggelente a környezetünkben sok pozitív energia található. A természet ébred, a nap felkel, és ezek az erők átjárják a körülöttünk lévő teret. Amikor ébredés után rögtön manifesztálsz, kihasználod ezt a pozitív hullámot, és ezzel indítod a napod. A pozitív gondolatok és szándékok kibocsátása segít megteremteni a pozitív energiát, amely körülvesz minket egész nap.


Tűzd ki a célod!

A manifesztálás során időt szánsz arra, hogy tudatosan fókuszálj azokra a dolgokra, amelyeket az életedtől szeretnél. Ez lehet egészség, boldogság, sikerek vagy kapcsolatok terén. A tudatos célkitűzés segít abban, hogy ne csak sodródj az életeddel, hanem aktívan alakítsd is azt.


A pozitív attitűd felépítése elengedhetetlen a manifesztációban.

A reggeli manifesztáció során olyan gondolatokat és szavakat használj Kedves Olvasó, amelyek erősítik a pozitív attitűdöt. Az optimizmus és a hálás gondolkodás elősegíti a mentális egészséget, és segít áthidalni az esetleges kihívásokat. Az ilyen típusú pozitív attitűd a nap folyamán is kísérteni fog, hozzájárulva az általános jólléthez.
A manifesztáció egyfajta térkép készítése aznapra. Tudatosan meghatározod, milyen célokat szeretnél elérni, és milyen módon tervezed meg a napodat. Ez segít elkerülni a káoszt, és tudatosan irányítani az energiáidat olyan területekre, amelyek fontosak számodra.


A reggeli manifesztáció egy idő, amikor ráhangolódsz önmagadra Kedves Olvasó. Megvizsgálhatod az érzéseidet, vágyaidat és terveidet. Ez a folyamat segít abban, hogy jobban megismerd önmagad, és tisztábban lásd, merre szeretnél haladni az életedben. Ezáltal hozzájárul a személyes fejlődésedhez.Reggeli szokások, tippek, amik segítik a manifesztációt


Ahhoz, hogy működjön a manifesztáció az életedben, meg kell bizonyosodnod arról, hogy távol tartod az elmédet minden olyan hatástól, ami elvonja a figyelmedet.


Az elmekikapcs

Amikor reggel felébredsz, azonnal kelj fel, ne nyomj szundit a telefonon. Ha mégis megnyomod és visszaalszol, akkor még inkább álmosnak fogod érezni magad, ez pedig jelentős negatív hatással lesz a napod többi részére.


Igyál egy pohár vizet, vagy még jobb, ha citromos vizet, hogy gyorsan hidratálj, mielőtt elvégeznéd a manifesztációs rutinodat.


Semmiképpen ne nézz a telefonodra. Nincs ébredés után közösségi média. Nincs e-mail ellenőrzés. Ne nézd a híreket. Semmit. Ezek mind elvonják csak a figyelmed.

Ha ezt teszed, az elmédet olyan dolgok vonzzák majd, amikre nem akartál volna eredetileg fokuszálni és arról veszi el a figyelmed, ami fontos.


A hála gyakorlása

A hála nagyon erős hatással bír az egész életedre, ezt már a tudomány is számtalanszor dokumentálta. Olvasd el egy korábbi blogomat, ami kifejezetten a hála elképesztő erejéről és fontosságáról szól.

Ha hálával kezded a napod, jelentősen megemeli a rezgésedet, már a nap elején.

Válassz ki 4-5 dolgot, amiért hálás lehetsz. Ez lehet bármi és írd le egy füzetbe.

Lehet nagy dolog és apróság is. Pl. “Hálás vagyok, hogy a kisfiam ma végigaludta az éjszakát.” “Hálás vagyok, hogy van egy szuperül működő autóm.”

Tölts el egy-egy percet mindegyikkel, és teljes mértékben éld meg ezeket a jó érzéseket. Miután elvégezted ezt az egyszerű hálaadás gyakorlatot, jól kellően jól fogod érezni magad.Ne legyen kétséged, indítsd jól a napod!


A reggel manifesztálás egy erőteljes eszköz a pozitív változásokhoz és a tudatos életvezetéshez. Bármilyen elfoglalt életstílus mellett is élsz, egy rövid, de tudatosan megtervezett reggeli manifesztáció segít abban, hogy a nap pozitív és célorientált irányba induljon el. Próbáld ki, és tapasztald meg, milyen hatással lehet az életedre!


Köszönöm, hogy itt voltál ma is velem.


Hamarosan találkozunk a következő workshopon, addig is iratkozz fel a weboldalamon, hogy első kézből kaphass információkat az új INGYENES workshop dátumokról.Megtalálsz az alábbi helyeken:

Comments


bottom of page