top of page

BLOG: Sztárok, akik alkalmazzák a vonzás törvényét. Manifesztáció az ő mindennapjaikban.

Frissítve: 2023. aug. 15.

A manifesztáció, vagyis a vonzás törvénye egy népszerű és vitathatatlanul hatékony elv, amelyet számos híresség alkalmaz a sikeres életük és karrierjük megteremtése érdekében.

A mai napig sok ember úgy véli ez csak valami spiri baromság, és nem működik, csak álomvilágban élnek azok az ember, akik hisznek a vonzás törvényében.


Kedves olvasó, ha már olvastad a korábbi blogjaim, pontosan tudod, hogy ez, egy tudományág, ami nem egy spirituális meggyőződés, nem varázslat, hanem tulajdonképpen agykontroll, ami segíthet megismerni a tudatalattid, és ebbe beprogramozni azokat a dolgokat, amelyekre vágysz.Na de nézzük is meg, kik azok a hírességek, akik már alkalmazták a manifesztációt, és azt tapasztalták, hogy működik, sőt, rengeteg sikertörténetük van ezzel kapcsolatban.Oprah Winfrey, a csodanő


Az első hölgy, akiről szeretnék beszélni Neked drága olvasó, egy személyes nagy kedvencem, Oprah Winfrey. Imádom a humorát, a lexikális tudását és az elsöprő személyiségét. Nagy örömmel olvastam róla, hogy ő is alkalmazza hosszú évtizedek óta a vonzás törvényét a mindennapjaiban. A manifesztáció a mindennapjait képzi.


Oprah Winfrey, a médiaikon és filantróp, hosszú ideje ismeri és alkalmazza a vonzás törvényét és a manifesztáció elvét az életében. Ez a megközelítés meghatározó szerepet játszott sikeres karrierjének és életének kialakításában.


Oprah mindig is pozitív hozzáállást tanúsított és hisz abban, hogy a gondolataink és az érzéseink hatással vannak az életünkre. A saját tévéműsorában, az "Oprah Winfrey Show"-ban, és későbbi média vállalkozásban mindig arra törekedett, hogy inspiráló és pozitív tartalmakat közvetítsen a nézőknek. Azt hirdeti, hogy a változás és a boldogság belülről fakad, és a gondolatainkkal és tetteinkkel teremthetjük meg a kívánt életünket.


Oprah gyakran beszél arról, hogy vizualizációs technikákat alkalmaz, amelyek segítségével elképzeli, milyen sikeres és boldog életet szeretne élni. Hisz abban, hogy a mentális képek és a pozitív elképzelések segítenek megteremteni azokat a lehetőségeket és tapasztalatokat, amelyeket szeretnénk megvalósítani.


Azt hangsúlyozza, hogy fontos a hálás és pozitív attitűd fenntartása az élet minden területén. És mennyire igaza van. Hála nélkül nem is működik a manifesztáció sőt, véleményem szerint az életünk sem lehet tökéletesen boldog, ha nem vagyunk hálásak azért, amink van.


A háláról szóló blogomat itt találod, ha még nem olvastad:


A manifesztációval kapcsolatban Oprah azt vallja, hogy az erőnk és teremtő képességünk abban rejlik, hogy tudatosan vonzzuk be az általunk kívánt dolgokat és tapasztalatokat az életünkbe. Az általa népszerűsített megközelítés szerint, ha tiszta célokat tűzünk ki, és elkötelezettek vagyunk azok megvalósítása iránt, akkor a világegyetem segítségünkre siet a megfelelő lehetőségek és emberek formájában. Valójában ez a manifesztáció lényege, értelme.


Az Oprah Winfrey hálát gyakorló klubot is létrehozott, ahol az emberek megoszthatják a hálával és pozitív gondolkodással kapcsolatos tapasztalataikat. Ez az elősegíti a pozitív energiák terjedését és egy olyan közösség létrejöttét, amely támogatja egymást a kitűzött célok elérésében. Számomra ez valami fantasztikus ötlet van, Magyarországon sem ártana ilyen klubokat létrehozni, sőt én kötelezővé tenném :) Te mit gondolsz kedves olvasó? Manifesztáció klub forever :)


Ez a csodanő személyes életében is alkalmazza a vonzás törvényét. A nehézségeket és akadályokat azzal a meggyőződéssel kezeli, hogy ezek a tapasztalatok hozzájárulnak a személyes növekedéséhez és fejlődéséhez.


Sikerét részben annak köszönheti, hogy mindig hű maradt a vágyainak, és hisz abban, hogy ő maga képes alakítani az életét. Bárcsak minden ember így gondolkodna, mennyivel boldogabb életet élnénk! Mennyivel boldogabb lenne a társadalmunk, a sok panaszkodás helyett inkább arra fókuszálnánk, hogy mit tanulhatunk a nehézségekből, hogyan formálhatnak a megpróbáltatások minket.


Oprah példája arra szolgál, hogy a pozitív gondolkodás, a vizualizáció és a manifesztáció hogyan segíthetik az embereket az életük átalakításában és a vágyott célok elérésében. Ő valódi inspiráció azok számára, akik hisznek abban, hogy mindenki képes befolyásolni és irányítani az életét, és aktívan részt venni a saját boldogságának és sikerének megteremtésében.


Itt találod a manifesztációs meditációmat, ami sokkal jobban segíti, hogy megvalósítsd a vágyaid, mint egy egyszerű vizualizáció:Jim Carrey, a gumiarcú színész


Jim Carrey, az elismert színész és komikus, ismert a vonzás törvénye és a manifesztáció elvének alkalmazásáról az életében. Úgy gondolja, hogy a gondolataink és az érzéseink hatással vannak az életünk kimenetelére, és aktívan részt vesz a vágyott célok megvalósításában.


Nagyon érdekes az Ő története, és számomra óriási hitet adott, amikor először olvastam az manifesztációval való kapcsolatáról.


Jim Carrey számos interjúban és beszédében beszélt arról, hogy vizualizációs technikákat alkalmaz az életében. Előre elképzeli és megjeleníti magát sikeres, boldog és elismert színészként. Hisz abban, hogy a mentális képek segítenek neki összehangolni az energiáját a céljaival, és vonzani a megfelelő lehetőségeket és helyzeteket.


A manifesztációról több videóm van a Belső Körben, itt egy kis ízelítő!

Itt tudsz jelentkezni a közösségbe:
Egyik leghíresebb története a manifesztációról Jim Carrey életében az, amikor kezdő színészként Los Angelesbe érkezett. Nincstelenül, nagyon kevés pénzzel a zsebében. Egy nap az autóba ülve csak úgy vezetgetett a városban, és eldöntötte, hogy 10 millió dollárt fog keresni a filmjein. Ezután egy csekket készített 10 millió dollárra, dátummal és a "szolgáltatásért" szöveggel. Ezt a csekket magával hordozta, és naponta rápillantott, hogy emlékeztesse magát arra, hogy mire törekszik.


Majd micsoda meglepetés hamarosan megkapta a Dumb és Dumber főszerepét és 10 millió dollárt keresett vele.


Carrey határozottan hisz abban, hogy amit képesek elképzelni és elhinni, az valóra válhat. Gyakran beszél arról, hogy a humor és a pozitív gondolkodás erőteljes eszközök a manifesztációhoz. Az öröm, a nevetés és a boldogság érzése hozzájárulnak ahhoz, hogy vonzzon magához olyan dolgokat, amik boldogságot és sikerességet hoznak az életében. A manifesztáció szárnyal.


“Ahelyett, hogy azt kérdeznénk magunktól, hogy hogy történhetett mindez, inkább fogadjuk el az Univerzum akaratát, mert ő tudja, hogy mire van a leginkább szükségünk.” -Jim Carrey


A színész számára a manifesztáció nem csak a színészi karrierjére korlátozódik. Hisz abban, hogy mindannyian képesek vagyunk befolyásolni és alakítani az életünket a gondolatainkkal és az érzéseinkkel. Rendszeresen beszél arról, hogy a pozitív gondolkodás és a hálával való gyakorlás segít abban, hogy a személyes céljainkat és vágyainkat valóra váltsuk.Fontos megjegyezni, hogy Jim Carrey nem csak a manifesztációra és a pozitív gondolkodásra támaszkodik, hanem aktívan cselekszik is a céljai érdekében. Rendszeresen keményen dolgozik, gyakorol és fejlődik színészként, hogy kiaknázza a lehetőségeket és megfeleljen a vágyott eredményeknek.


Az ő példája arra szolgál, hogy a manifesztáció és a pozitív gondolkodás hogyan járulhat hozzá az életünk és a céljaink eléréséhez. Története inspiráló, mivel azt mutatja, hogy bárki képes megvalósítani vágyait és elérni a sikert, ha hittel és elszántsággal alkalmazza a manifesztáció és a vonzás törvénye elvét.Will Smith, aki óriási manifesztáció fan


Will Smith, az elismert színész és producer, mélyen elkötelezett a vonzás törvénye és a manifesztáció alkalmazása mellett az életében. Az évek során többször beszélt arról, hogyan használja ezeket az elveket a sikeres karrierje és boldog élete létrehozására.


Hisz abban, hogy a gondolataink és az érzéseink hatással vannak az életünk alakulására, és aktívan részt vesz az általa kívánt dolgok és tapasztalatok megteremtésében. Azt vallja, hogy képesek vagyunk befolyásolni és alakítani a valóságunkat azzal, hogy az energiánkat a céljainkra és vágyainkra összpontosítjuk.


A manifesztációhoz rendszeresen alkalmazza a vizualizációs technikákat. Előre elképzeli, hogy milyen sikeres és boldog életet szeretne élni, és arra fókuszál, hogy ezt valóra váltsa. Hittel és elszántsággal vizualizálja a céljait, és ezáltal segít abban, hogy azok valóra váljanak az életében.


Itt találod egy Youtube videóm arról, hogyan kell pontosan vizualizálni?Will Smith rendszeresen beszél arról, hogy a gondolatok, az érzések és a hálás attitűd összekapcsolása segít neki vonzani a pozitív dolgokat az életébe. Azt tanácsolja az embereknek, hogy legyenek hálásak azokért a dolgokért, amiket már elértek, és hogy a hálával való fókuszálás további pozitív dolgokat vonzzon be az életükbe.


Számára a manifesztáció nem csak a szakmai sikerre korlátozódik, hanem az életének más területeire is kiterjed. Azt vallja, hogy a boldogság belülről fakad, és a pozitív gondolkodás és az érzések megváltoztatása segít abban, hogy boldog és kiegyensúlyozott életet éljen.


Fontos kiemelni, hogy Will Smith nem csak a manifesztációra támaszkodik, hanem aktívan cselekszik is a céljai érdekében. Rendszeresen keményen dolgozik, kitartóan gyakorol és fejlődik, hogy kihasználja a megfelelő lehetőségeket és elérje a vágyott eredményeket.


Will Smith példája arra szolgál, hogy a vonzás törvénye és a manifesztáció hogyan segítheti az embereket a vágyott célok elérésében. Az ő története inspiráló, mivel azt mutatja, hogy a hit, az elszántság és a cselekvés kombinációja valóban hozzájárulhat a sikerhez és a boldogsághoz az életünkben.Tony Robbins motivációs előadó és író


Tony Robbins, aki a vonzás törvényének alkalmazásával segít emberek millióinak. Elősegíti, hogy az emberek felfedezzék szenvedélyüket és céljaikat, majd pozitív gondolkodással és cselekvéssel elérjék ezeket.


Rendkívül jelentős munkát végzett a személyes fejlődés és a siker terén. Igazán hatékony technikákat és módszereket alkalmaz, hogy segítsen az embereknek elérni a teljes potenciáljukat és boldogabb, kiegyensúlyozottabb életet élni a manifesztáció erejével.


Tony Robbins azzal vált ismertté, hogy ösztönöz másokat arra, hogy felismerjék és kiaknázzák belső erőforrásaikat. A személyes fejlődés és az önismeret terén kifejlesztett módszerei segítségével az emberek képesek áthidalni a korlátokat és elérni a sikerüket. Robbins hangsúlyozza, hogy a megfelelő gondolkodásmód és az önfegyelem kulcsfontosságú a pozitív változások elérésében.


Az egyik legjelentősebb munkássága közé tartozik a tűzzel járó szenvedély az élet iránt, amelyben arra ösztönzi az embereket, hogy merjenek nagyot álmodni és kiaknázzák a bennük rejlő potenciált. A módszerei közé tartozik az érzelmi állapotok és a testmozgás összekapcsolása, hogy áttörjön a korlátokon és maximalizálja az egyének teljesítményét.


Robbins nagy hangsúlyt fektet az életcél megtalálására és a szenvedély által hajtott életre. Rendszeresen ösztönzi az embereket, hogy határozzák meg a valódi vágyaikat, és irányítsák az életüket ezeknek a céloknak megfelelően. Azt vallja, hogy a céljaink meghatározása és elkötelezettségünk ezek elérése iránt kulcsfontosságú a sikeres és boldog élet elérésében.


Tony Robbins emellett rendkívül hatékony coaching, manifesztáció technikákat alkalmaz, hogy segítsen az embereknek áthidalni a kihívásokat és elérni a kívánt eredményeket. Rendszeresen tart élő eseményeket és tréningeket, ahol interaktív módon dolgozik az emberekkel, hogy segítse őket a személyes növekedésben és a sikeresség elérésében.

Kedves olvasó, ha nem ismered az írásait, szívből ajánlom most Neked, rengeteg könyve van, ami igazán motiváló és nagyon érdekes.


Az írásain és beszédein keresztül Tony Robbins arra bátorítja az embereket, hogy változtassanak a gondolkodásmódjukon és az életükön. Rendszeresen hangsúlyozza, hogy a fejlődés és a siker elérhető mindenki számára, ha készek vagyunk az önfejlesztésre és a kitartó munkára.


Munkássága hatalmas hatást gyakorol az emberekre világszerte. Az ő inspiráló személyisége és hatékony módszerei segítenek az embereknek felszabadítani a bennük rejlő potenciált és elérni a boldogabb és teljesebb életet.


Egy videóm a Belső Körben arról szól, hogy miért van az, hogy valakinek sikerül pénzt, bőséget, gazdagságot bevonzania, valakinek meg egyáltalán nem.

Itt találod:
J.K. Rowling: A Harry Potter-sorozat írója


Sikere világszerte ismert, és a vonzás törvényének alkalmazása is támogatta. A regények megírása előtt vizualizációs technikákat alkalmazott, elképzelve, hogy sikeres íróként éli az életét. Manifesztáció segítségével érte el sikereit.


A történet szerint J.K. Rowling, mielőtt a Harry Potter sorozatot megírta volna, egy nehéz időszakot élt át. Pénzügyi nehézségekkel küzdött, válása volt és munkanélküli volt. Azonban ennek ellenére soha nem adta fel a vágyát, hogy íróvá váljon, és hisz abban, hogy a történetét meg kell írnia és meg kell osztania a világgal.


J.K. Rowling elmondása szerint a vonzás törvényét, a manifesztációt alkalmazva képes volt megerősíteni és kitartani a céljai mellett. Újra és újra elképzelte és megjelenítette magát sikeres íróként, képzelte el, hogy a történetét a világ minden táján olvassák és imádják.


Ez a kitartó pozitív gondolkodás és a manifesztáció eredményeként a Harry Potter sorozat az egyik legsikeresebb és legismertebb sorozattá vált az irodalom történetében. J.K. Rowling, akit eredetileg többször is elutasítottak a könyvei kiadására, végső soron hatalmas sikerre és elismerésre tett szert az egész világon.


A története és az írói karrierje megmutatja, hogy az álmok megvalósíthatók, ha hiszünk bennük, kitartunk és elképzeljük magunkat sikeresen az elérésükben. J.K. Rowling személyes tapasztalatai inspirációt adnak az embereknek arra, hogy higgyenek önmagukban és az álmaikban, és dolgozzanak kitartóan azok megvalósításáért.


Emellett ismert arról, hogy a manifesztáció mellett gyakran beszél a kitartásról, az elszántságról és a kemény munkáról. Rendszeresen hangsúlyozza, hogy a sikeres élet nem csak a pozitív gondolkodáson és az elképzeléseken alapul, hanem a cselekvésen és a szorgalmon is.


A bőség és gazdagság bevonzását segíti, ha elültetjük a gondolatot a tudatalattinkba és megszűntetjük a pénzzel kapcsolatos negatív hitrendszert a gondolkodásunkban. Itt találsz egy általam készített bőség hipnózis audiót, amit minden nap érdemes meghallgatnod meditációként.


Michelle Obama, az egykori amerikai First Lady


Eme hölgy egy erős példa arra, hogy hogyan alkalmazza a manifesztáció elvét az életében. Bár közvetlenül nem osztotta meg részleteit, hogyan alkalmazza a manifesztációt, de az ő élettörténete és személyisége sok olyan jellemzőt mutat, amelyek a manifesztációhoz kapcsolódnak.


Michelle Obama mindig is elkötelezett volt az inspiráló és pozitív változás iránt. A karitatív munkájával, az egészséges életmód népszerűsítésével és a fiatalok oktatására irányuló kezdeményezéseivel pozitív hatást gyakorolt az emberekre és a közösségekre.


Az elvárásokkal és nehézségekkel teli környezetben Michelle Obama kitartóan dolgozott, hogy elérje a vágyott célokat. A saját élettörténete és sikeres karrierje azt mutatja, hogy hisz abban, hogy az embereknek képesnek kell lenniük befolyásolni és alakítani az életüket.


Az ő példája azt sugallja, hogy az álmokat és a vágyott célokat el lehet érni a kitartás, az elszántság és az önfegyelem segítségével. Michelle Obama mindig pozitív gondolkodással és hittel tekintett előre, hogy elérje azokat a dolgokat, amelyeket szeretett volna megvalósítani.


Ezenkívül Michelle Obama az önkifejezés és az önazonosság fontosságáról is beszél. Azáltal, hogy őszintén önmaga marad, és hűséges a saját értékeihez és céljaihoz, inspirálja az embereket, hogy hasonló módon éljék az életüket.


Bár Michelle Obama nem nyilatkozott arról, hogy hogyan alkalmazza a manifesztáció erejét, az élete és példája azt sugallja, hogy hisz abban, hogy képes befolyásolni és irányítani az életét. A pozitív gondolkodás, a kitartás és az elkötelezettség mellett a közösség szolgálata és az inspiráció fontos elemei életének.


Michelle Obama példája erőteljesen ösztönzi az embereket arra, hogy higgyenek saját erejükben és lehetőségeikben. Azt sugallja, hogy mindenki képes befolyásolni és alakítani az életét, ha követi az álmait, hisz önmagában és elkötelezett a pozitív változás iránt.


Nekem egyik nagy kedvencem a hölgy és imádom a könyveit!


Az egyik blogom arról szól, hogyan küzdd le a negatív gondolataid a manifesztáció segítségével.

Ha még nem olvastad, itt találod:

Miért van az mégis, hogy sokan megelégednek azzal ami van? A manifesztáció nem része az életüknek?


Kedves olvasó, ha megnézed a fenti ismert emberek élettörténetét, mi a közös bennük? Az, hogy sosem adták fel, hogy vak hitük volt, hogy mindig tudtak valamiért hálásak lenni, és, hogy SIKERESEK!


Talán az egyik legnagyobb bizonyíték, hogy a manifesztáció működik, hogy megannyi hírességnél micsoda eredményeket hozott az életük során, és tegyük hozzá, én most csak a számomra érdekesebb, fontosabb embereket említettem meg, rajtuk kívül is rengeteg sztár alkalmazza a vonzás törvényét. Nézz csak utána, ha érdekel!


Ha eddig azt gondoltad, ez egy baromság, most láthatod hány sikeres ember alkalmaz manifesztációs technikákat a mindennapjaikban, és mennyi mindent elértek általa.


Köszönöm, hogy elolvastad a blogom, még több hasonló tartalomért várlak a Belső Körben, ahol több videóban is beszélek erről és egyéb érdekes témákról is!


Legyen örömmel teli, boldog, vidám napod!


Források:

Michelle Obama - The Light we carry

Internet

Michelle Obama-Becoming

Anthony Robbins-Unlimited power

Tony Robbins-Driving force


Megtalálsz az alábbi helyeken:
Comentarios


bottom of page