top of page

BLOG: Be lehet-e vonzani életed párját? A szerelem és a manifesztáció.

Kedves Olvasó szuper hírem van a számodra a manifesztáció működik! Még a szerelem bevonzásban is! Bizony!


Tény, hogy ez a téma sok esetben kiveri a biztosítékot az embereknél, mert van, aki nem hisz benne, baromságnak tartja. Vannak, akik nem tartják etikusnak, sőt manipulatívnak tartják, hogy valaki szabad akaratát akarja valaki más befolyásolni.


Megmondom őszintén kedves Olvasó, én is sokat gondolkodtam, hogy írjak- a témával kapcsolatban vagy ne, ugyanis ez a téma nagyon megosztó, vitatott és sokan félreértelmezik, de bízom benne, hogy el tudom Neked magyarázni mit is jelent a manifesztáció a szerelemben.


Mit is jelent a teremtés?


Első körben nézzük át, mit is jelent ez a szó, szó szerint, hogy manifesztáció? Több kifejezés is létezik erre a jelenségre, teremtés, bevonzás, tudatos teremtés, manifesztáció, ami ugye azt jelenti, hogy valami, ami valamikor csak gondolati síkon volt jelen az életünkben, az megvalósul és kézzelfoghatóvá válik.


A teremtés szót én nem szeretem, de ezt már több videómban elmondtam, számomra Isten a teremtő és én úgy vélem, hogy mi emberek nem teremtünk semmit, hanem a tudatalattink újra programozásával létre tudunk hozni új meggyőződéseket és ezáltal új valóságokat.


Nézzünk egy példát, amikor én szeretnék bevonzani valakit, akkor én nem teremtem meg, hogy vele kapcsolatban legyek. Ugyanis a teremtés már befejeződött.


A Biblia szerint Isten 7 nap alatt teremtett meg mindent, vagyis a 7.napra ő elkészült.


Több spirituális tanító is azt mondja, hogy Isten a teremtő. Neville Goddard könyveiben gyakran olvashatunk erről.
A kvantumfizikában sokat beszélnek arról, hogy végtelen mennyiségű dimenzió van. Tehát, ha végtelen mennyiségű dimenzió van, az pontosan azt jelenti, hogy már a teremtés befejeződött.


Tehát, ha minden meg van teremtve, te vagy én nem teremtünk, mi csak kiválasztjuk azt az opciót, a végtelen mennyiségű lehetőségből, amelyiket meg szeretnénk tapasztalni. Ráhangolódunk, vagyis benvonzzuk, majd manifesztálódik a saját valóságunkban. Vagyis így működik a manifesztáció.


Tehát, ha bármit bevonzhatok, akkor az mindenre vonatkozik, vagyis ebbe beletartozik az is, hogy kivel vagyok együtt, ki a párom.


Miért ítélkeznek sokan a témában?


Tegyük fel van egy személy, akivel nagyon szeretnél együtt dolgozni, mert ő a legjobb partner lenne számodra, abban a munkában. Elkezded manifesztálni, vizualizálni, mantrázni, bármilyen technikát alkalmazva bevonzani azt a személyt.


Ezt a fajta manifesztációt nem ítélik el, azt mondják Neked, persze, teljesen érthető, hogy te “Pistivel” akarsz dolgozni, hiszen ő tök jó munkaerő.


Vagy, ha van egy ember, akivel szeretnél barátkozni, mert nagyon szimpatikus Neked, és ennek érdekében manifesztálsz, vizualizálsz, elhívod egy találkozóra, időt töltesz vele, ezt senki nem ítéli el. Hisz csak egy barátot szeretnél magadnak. A manifesztáció működik és ő a barátod lesz.


Ezekkel ellentétben pedig, ha azt mondanád, hogy Te konkrétan az XY férfival / nővel szeretnél együtt élni, azt akarod, hogy a manifesztáció neked adja őt, na ezt kedves Olvasó, már rengetegen elítélik, és azt mondják befolyásolod a szabad akaratát, manipulálod őt.
Azt gondolom, ha valaki, aki bevonzott magának valakit és ők mindketten boldogak, akkor a bevonzott fél sem szenvedett kárt, tehát miért is baj, hogy ők együtt vannak?


Igazság szerint, amikor valaki tinderezik , akkor is jobbra húz és balra húz, eldönti, hogy kivel szeretne kapcsolatot kialakítani.


Gondoljuk csak át, akkor itt hol a hiba? Van itt hiba?Etikus vagy nem etikus a manifesztáció a szerelemben?


A kérdés, hogy etikus-e ezeket az elveket arra használni, hogy vonzzunk valakit, összetett és vitatott lehetőségeket rejt magában.


Először is, fontos megérteni, hogy a Vonzás Törvénye, Manifesztáció nem született meg olyan célra, hogy más emberek felett kívánjunk kontrollt gyakorolni vagy manipuláljuk a szabad akaratukat. Szerintem itt nem is ezt csináljuk.


Az eredeti célja inkább az egyéni fejlődés, pozitív gondolkodás és az életünk jobbá tételének eszköze volt. De a boldogság megtalálása is egy pozitív cél. Az, hogy ezeket az elveket olyan módon alkalmazzuk, amely másokra gyakorolt hatást is tartalmaz, ez viszont már sokakban felveti az etikai dilemmákat.


Az egyik fontos kérdés az, hogy miként értelmezzük az "etikus" fogalmat ebben a kontextusban. Ha az etikát olyan cselekedeteknek vagy gondolatoknak tekintjük, amelyek mások jólétét, szabadságát és boldogságát tiszteletben tartják, akkor kétségkívül problémás lehet az olyan technikák alkalmazása, amelyek mások akaratát vagy érzéseit manipulálják. De ezt tesszük ezzel? Nem hinném…


Az embereknek joguk van saját döntéseikhez és érzéseikhez, és azoknak a befolyásolása vagy irányítása számos etikai aggályt vet fel. Ha valakit azáltal próbálunk vonzani, hogy manipuláljuk vagy befolyásoljuk a gondolatait vagy érzéseit, az megsérti az egyéni autonómia és szabadság alapvető elvét.


Viszont ez nem ilyen szinten működik, én azt gondolom, mert nem arról van szó, hogy valami spirituális varázslattal bájitalt adunk neki és máris a gyűrű az ujjunkon van, mint a mesében. Inkább ahhoz hasonlítanám, amit fent írtam a barátságról.


Az etikai dilemma tehát abban rejlik, hogy a manifesztáció elveit olyan módon alkalmazzuk-e, amely a másik személy önálló gondolatait, érzéseit és szabad akaratát tiszteletben tartja, vagy pedig arra használjuk, hogy saját vágyainkat kikényszerítsük másokon.Nézd meg a témával kapcsolatos videóm:


Az etikus megközelítés valószínűleg azt jelenti, hogy inkább a saját gondolataink, érzéseink és cselekedeteink formálására koncentrálunk annak érdekében, hogy jobb emberekké váljunk és pozitív változásokat hozzunk létre az életünkben. Amennyiben valakit szeretnénk vonzani, az etikus módszerek az őszinte kommunikációra, a kölcsönös érdeklődésre és az egészséges kapcsolatépítésre épülnek, nem pedig a manipulációra vagy a másik személy érzéseinek kihasználására.


Nem gondolom, hogy bárki is a bájitalos sztorimat szeretné alkalmazni 😂.

Összegzésképpen elmondható, hogy a manifesztáció elvei önmagukban nem feltétlenül etikusak vagy nem etikusak. Az etika a cél és a módszerek helyes alkalmazásában rejlik. Amennyiben az elveket pozitív változásra, személyes fejlődésre és kölcsönös tiszteletre használjuk, lehetnek értékes eszközök az életünk jobbá tételében.


Akkor most szabad alkalmazni a vonzás törvényét a szerelem bevonzásához? A manifesztáció rendben van ebben a témában?


Akkor most álljunk meg egy pillanatra és gondoljuk csak át, hogy miről is van itt szó kérem szépen!


Én döntöm el, hogy kivel szeretnék párkapcsolatot, én döntöm el, hogy kivel tudnám, szeretném leélni az életem, én döntöm el, hogy kit akarok meghódítani, kit akarok elcsábítani. Ennek értelmében a manifesztáció nem azt jelenti, hogy elvarázsolom a kívánt személyt akarata ellenére, egyszerűen csak tudatosabban dolgozok azon, hogy valamikor majd ő legyen a párom, vagyis, hogy elcsábítsam! 🙂


Tehát, ha te nem tudsz semmit az egész vonzás törvényéről, fogalmad sincs mi az a manifesztáció, akkor is pontosan ugyanezt csinálod.


Ábrándozol az illetőről, elképzeled, de jó lenn vele lenni, keresed a társaságát, keresed a lehetőséget, hogy a legjobb színben tüntesd fel magad előtte.


Akkor ha így nézzük ez etikus? Az hát! Hisz megteszek minden tőlem telhetőt, hogy ő legyen a párom, és természetesen az intelligens ember nem úgy tesz meg “mindent”, hogy közben átgázol másokon.


És pontosan tudjuk, hány ember teszi mindezt úgy, hogy megbánt másokat, vagy átver másokat, manifesztáció ide vagy oda!


No de egy értelmes ember ilyet nem tesz azért, hogy megtalálja a szerelmet!
Néhány tipp Neked!


Az alábbiakban bemutatok néhány lépést arra, hogyan lehet a manifesztációt pozitív és etikus módon alkalmazni egy adott személy bevonzására:


1. Önismeret és célkitűzés: Mielőtt bármilyen manifesztációs gyakorlatba kezdenénk, fontos tisztázni, miért is szeretnénk vonzani az adott személyt az életünkbe. Mi az, amit valóban szeretnénk megosztani vele? Gondoljuk végig, hogy miért fontos számunkra ő, és milyen értéket hozhat az életünkbe.


2. Pozitív gondolkodás és hálás érzések: A manifesztáció alapja a pozitív gondolkodás és a hálás érzések. Vizualizáljuk magunkat abban a helyzetben, ahol már jelen van az adott személy az életünkben. Érezzük meg azt az örömöt és boldogságot, amit a jelenléte hoz. Ez segíthet a pozitív energiák és rezgések kibocsátásában.


3. Pozitív megerősítések és affirmációk: Használjunk pozitív megerősítéseket és affirmációkat arra, hogy erősítsük a hitedet abban, hogy az adott személy bekerül az életedbe. Például mondhatjuk magunknak: "Vonzom azokat az embereket az életembe, akik támogatóak és inspirálóak számomra.”


4. Összpontosítás és vizualizáció: Rendszeresen szánjunk időt arra, hogy elképzeljük és megérezzük azt a pillanatot, amikor az adott személy már jelen van az életünkben. Vizualizáljuk a köztünk lévő interakciókat, az együtt töltött időt és a boldogságot, amit ez hoz.


5. Pozitív érzelmek és cselekedetek: Az érzelmek és a cselekedetek összhangban kell legyenek a manifesztációnkkal. Fejlesszünk ki pozitív érzelmeket az életünk különböző területein, ne csak az adott személy vonatkozásában. Törekedjünk arra, hogy szeretetteljes és támogató emberek legyünk mások számára is.


6. Türelem és elfogadás: Fontos, hogy megértsük, a manifesztáció nem mindig működik azonnal vagy úgy, ahogy elképzeltük. Legyünk türelmesek, és fogadjuk el az életünkbe érkező lehetőségeket és embereket. Ne ragaszkodjunk túlságosan mereven ahhoz, hogy csak egy adott személyt szeretnénk vonzani.


7. Önmegvalósítás és személyes fejlődés: A manifesztáció nem csak arról szól, hogy másokat vonzzunk be az életünkbe, hanem arról is, hogy saját magunkat fejlesszük és valóra váltsuk a céljainkat. Az önmegvalósítás és a személyes fejlődés magában hordozza azokat az értékeket és vonzerőt, amelyek másokat is vonzanak majd hozzánk.


Térjünk kicsit vissza oda, hogy mit is teszünk manifesztáció nélkül is azért, hogy valaki a miénk legyen?


Ha tetszik neked egy személy és meg akarod kapni, akkor igazából teljesen mindegy, hogy annak van vagy nincs párja, hisz neked ő tetszik.


Sok olyan ember van, aki nemet tud mondani, és nem inkább megpróbálja elfelejteni az illetőt, ha van neki párja. Azt tudja mondani, hogy ő ezt tiszteletben tartja és szomordik, majd elfelejti az illetőt lehet, hogy örökre, de lehet, hogy csak egy időre.


Viszont sok olyan ember is van, aki ezt nem tudja megtenni. Miért? A válasz roppant egyszerű, mert minden ember a saját maga boldogáságára törekszik. És ha megkapja azt az adott személyt, ő boldog lesz, akkor is, ha egy másik embernek fájdalmat okozott.

Az emberek nagyon nagy része nem képes úgymond, lemondani a saját boldogságáról, csak hogy ne bántson egy másik embert.


Ha most egy pillanatra elfelejted kedves Olvasó a manifesztáció létezését. Nem ezt csinálja mindenki? Kergeti a saját boldogságát, vagy így vagy úgy! Vagy etikusan, vagy nem. Vagy korrekten vagy nem. Vagy figyelembe veszi a másikat, vagy nem.


Emlékezz vissza arra, amikor tini voltál és a suliban kiszemeltél magadnak valakit, lehet, hogy ő volt a legjobb csaj / srác a suliban, mindenki őt akarta. Te is mit csináltál, róla ábrándoztál, elképzelted az első csókot a tornateremben, ahogy megfogja a kezed amikor besétáltok a suli ajtón és amikor elkísér a szalagavatódra stb… Vagyis vizualizáltad.
Megtettél mindent, hogy felkeltsd az érdeklődését, mellé ültél matekórán és tuti a kiránduláson is végig őt nézted a suli buszban.


Mit csináltál ekkor? Manifesztáltad, bevonzottad őt tudattalanul! Akkor ez most manipuláció?


És mi van akkor, ha ennek az illetőnek volt egy barátnője / barátja? Tinédzserként még önzőbbek vagyunk. Hányszor mondtuk, azt: “Engem nem érdekel, nekem ő kell.”

És nagyon sok embernek sikerült és összejött a kiszemelttel , ő mit csinált? Bevonzotta.


Mi van azzal, akinek nem sikerült? Ő bevonzotta azt, hogy nem kell annak a kiszemeltnek, mert biztos sokszor kimondta, vagy gondolta ezeket: “Nem vagyok elég szép.” “ A másik sokkal jobb, mint én, miért pont én kellenék neki?”

Vagyis a negatív hitrendszere nem engedte bevonzani a kívánt személyt.


A negatív hitrendszerrel kapcsolatban olvasd el a blogom:


Hogy néz ki a szerelem bevonzó rendszer , a szerelem manifesztáció?


Ez egy logikus rendszer, igazából a kis “számítógépünkbe” ,ami a tudatalattink, bármit bele tudunk táplálni. Amit beprogramoztunk, az a képernyőn meg fog nekünk jelenni. Vagyis, amit elültetünk magot a kertünkbe, olyan virág fog belőle kihajtani.


Ha félelmet ültetünk el, akkor félelem és aggodalom fog belőle kinőni és leélhetünk így egy életet és megteremtettük a saját kis poklunkat.


De mit hallunk a másik táborban? Azt, hogy ha te be akarsz vonzani valakit, akkor az nem etikus, mert te akkor a szabad akaratát befolyásolod és lehet, hogy ő egyáltalán nem akar téged.


Micsoda ellentmondás ez, nem de?


A fenti írásom alapján mostanra már biztosan világossá vált számodra kedves Olvasó, hogy igazából bevonzhatsz bárkit, ha nem így lenne, akkor nem is létezne a vonzás törvénye a manifesztáció.


Ez a téma olyan összetett, hogy hamarosan következik még egy írásom a szerelem manifesztálásáról, mert sokan írtok nekem, hogy hogyan kell, hogyan lehet egy konkrét személyt bevonzani, miért nem működik ez, valakinek pedig miért működik.


Kedves Olvasó várlak a következő blogomban!


Források:


Michael Nielsen: Quantum Computation and Quantum Information

Stephen Hawking: The Universe in a Nutshell

Youtube: Prepok Zsuzsi


Megtalálsz az alábbi helyeken:

Comentários


bottom of page