top of page

Manifesztáció: A szerelem

Hogyan találd meg az igazi szerelmet a manifesztáció segítségével?


Kedves Olvasó!
Az előző blog posztomban már elkezdtük feszegetni a legnehezebben manifesztálható dolgok listáját, így most elhoztam Neked a következő ilyen manifesztációs témát, ami:

A Szerelem! 

Nem egyszerű téma és néha azt látom, hogy sokan úgy érzik magukat ha meghallják, mint a női dolgok reklám alatt a férfiak. Érdekli, mert hát persze, hogy érdekli, de mindemellett irtóra feszélyezi is a dolog, ezért gyorsan továbblép, mint aki ott se volt.

Miért van ez?
A szerelem manifesztálása Kedves Olvasó, alapjában véve felveti a fejekben a kérdést: szabad ilyet? Etikus? Dehát ez boszorkányság! Pedig nem az. 

Ha arról beszélnénk, hogy egy tárgyi dolgot, mondjuk legyen az egy autó, egy ház, egy új telefon, egy szép új szekrény, be szeretnénk vonzani, senkinek nem lenne semmi ellenvetése.

Beleásná magát a témába, megkeresné magának a megfelelő manifesztációs technikát, amit szívből tud hasznosítani és -akár nem tudatosan-, de igyekezne mindent megtenni, hogy elérje a célját. Itt meg azért ugye sokan hátrahőkölnek, hogy “hujujj, ez meredek téma, ez nem gondolom, hogy lehetséges”. Ó, helló negatív hitrendszer!
Az alábbi videóm épp témába vág!


De ez továbbra is kvantumfizika, ami a mindennapjaink része, ha tudomást veszünk róla, ha nem.

Ásd bele magad nyugodtan egy kicsit mélyebben, ez biológia, ez egy tudományág, tényleg így működik, nem egy spirituális dolog vagy boszorkányság, hogy “végy két marék macskaszőrt, teliholdkor fordulj délnek és pördülj meg háromszor balra...”. 

Épp a szerelem manifesztáció az, amit már egész fiatal kortól alkalmazunk, igaz, az esetek többségében ezt egy tizenéves, fülig szerelmes, rózsaszín ködfelhőben ugrándozó kamasz nem nevezi nevén, szimplán csak minden porcikájával azt érzi, azt sugallja, hogy szeretne az adott személlyel kölcsönös szerelmet, szeretné, ha a kiszemeltje csak vele lenne, vele foglalkozna. Ez egy nem tudatos manifesztáció. 

Felnőtt korban már az esetek többségében másként működünk és sokszor csak magára a szerelemre vágyunk, nem feltétlen egy konkrét személyre fókuszálva, hanem arra a kémiai folyamatra, amit az imént rózsaszín ködfelhőnek neveztünk és oly’ mámorítóan tud hatni az emberre, pláne a szürke hétköznapok forgatagában, amikor annyi helyről kapjuk a negativitást, hogy nem győzünk napirendre térni felette.

Vágyunk a stabilitásra, a biztonságra, amit egy kiegyensúlyozott, boldog kapcsolat nyújthat nekünk.


Számtalan kérdés felmerül a témával kapcsolatban, melyek olykor megmosolyogtatják az embert, hiszen már ezekből is látjuk, hogy mennyire tabu ez a téma és sokan érzik úgy, mintha a tökéletes bűntényhez keresnénk a hozzávalókat.

  • Lehet manifesztálni egy konkrét személlyel való szerelmet, ha igen, szabad ilyet tenni?

  • Érzi a másik fél, hogy én manifesztálom?

  • Engem is manifesztálhat valaki, vagy a páromat?


Nos, Kedves Olvasó, egyértelműen IGEN a válasz minden kérdésre. 

Kifejtem egy kicsit bővebben:

Gondoljunk vissza a fenti példára, amikor tinédzser korunkban azon forgott minden gondolatunk, minden vágyakozásunk, álmodozásunk, hogy a kiszemeltünk észrevegyen, hogy velünk akarjon lenni, hogy ugyanazt érezze irántunk, amit mi iránta. Megvan a story?

Nos, ha már az emlékeinkben kutatunk, biztos tudunk hozni legalább egy példát, amikor az illető viselkedése elindult abba az irányba amire vágytunk.

Aztán persze az esetek többségében be is értük annyival, örültünk mint majom a farkának, annak az egy-két apró mozzanatnak, üzenetnek, buli meghívásnak és befejeztük az öntudatlan manifesztálást, amivel nagy valószínűséggel meg is szakítottuk a folyamatot.

Majd telesírtuk a párnánkat azzal a szent meggyőződéssel, hogy ezt valamilyen oknál fogva (nyilván abban a korban a legnépszerűbbek sajnos a: “nem vagyok elég szép, nem tetszem neki, mert nem Jucuska vagyok..”), nem értük el a célunk és ezzel is tök szuperül etetjük a negatív hitrendszerünket, hogy aztán felnőtt korunkban tutira elég mélyről kelljen kivakarjuk magunkat, ha rendbe szeretnénk szedni az önbecsülésünket. 

Na de lépjünk tovább, ez egy másik téma.

Tehát meg is érkeztünk oda, hogy ha Te, Kedves Olvasó, tudsz manifesztálni egy konkrét személyt, akkor nyilvánvalóan Téged vagy a Párodat is manifesztálhatja egy másik ember.


De ezt természetesen nem úgy kell elképzeljük, hogy na, a szomszéd “Béla” manifesztált engem, akkor holnaptól elfelejtem az elmúlt x évet, amit boldogságban, szerelemben töltöttem a párommal és “Béla” lesz az atyaisten, mert nincs hozzá fogható a Földön.

Ehhez mi is kellenénk azért! Persze lehet, hogy meglátjuk “Bélában” a férfit, pedig eddig eszünkbe se jutott így tekinteni rá, viszont nem megy tovább a folyamat, mert nem egy frekvencián rezgünk abban az adott pillanatban. 

Ugyanez igaz arra, hogy el tudja e szeretni valaki a párodat a manifesztáció segítségével. Ha Ti rendben vagytok, a kapcsolatotok stabil, akkor manifesztálhat bármilyen erősen egy harmadik fél, nem valószínű, hogy sikerrel járna ott és akkor azonnal.

Mit értek ez alatt? Ha kitartóan és erősen manifesztál, előbb utóbb valószínű, hogy a jövőben, akár 4-5-10 év múlva be fog teljesülni a vágya. Bár az teljesen más kérdés, hogy ez tényleg jó lesz e nekik.Annak, ha manifesztálnak Téged, sok apró jele lehet, például véletlenszerű, hirtelen, váratlan gondolatok jutnak eszedbe az adott személyről, amik általában anélkül merülnek fel, hogy közvetlen kapcsolatban lennének a tudatos gondolataiddal.

Vagy jöhet akár egy váratlan érzés a semmiből, na persze nem arra gondolok, hogy hirtelen arra eszmélsz, hogy “jajj de szerelmes vagyok ebbe az emberbe”, hanem inkább egy megmagyarázhatatlan felismerés, ami a másik félhez vezet.

A tudatosság és az önismeret kulcsfontosságú, hiszen ha tudatában vagyunk az érzéseinknek és azok eredetének, akkor jobban megérthetjük érzelmi állapotunkat, nagyobb megértéssel és ellenálló képességgel birkózhatunk meg az érzelmi kihívásokkal.


Szóval, lehetséges egy konkrét személyt manifesztálni, csak az az igazi kérdés, hogy érdemes e..


Miért írom ezt? Tételezzük fel, hogy iszonyatosan szeretnénk összejönni Brad Pitt-el, mindent bevetünk az ügy érdekében, olyan csodás vizualizációkat hozunk létre, mintha a legújabb Oscar díjas filmjét néznénk a mozivásznon. 

Sikerül! Minden logika ellenére, a vak hitünkkel addig szőttük ezeket a szálakat, hogy összejött! Aztán telik az idő és ráébredünk, hogy ez a pasas igazából egy tuskó (nem, Brad nem az, egy tündéri pasas tényleg!).

Tehát manifesztáltunk, sikerrel jártunk és valahogy mégsem jó az egész.Így, Kedves Olvasó, ha megengedsz egy tanácsot: szerintem ne egy konkrét személyt akarj manifesztálni, hanem magát a boldogságot, a szerelmet.

Az sokkal nagyobb eséllyel lesz hosszú távon jó Neked, hiszen magát ezt az egész érzést fogod igazán akarni, nem egy fix  személyt, akivel aztán majd vagy jó lesz, vagy ráébredsz, hogy el van baltázva az egész.

De mi is kell ehhez?


A következő részben vegyük át Kedves Olvasó, hogy mik azok a lépések, amik segítenek Neked, hogy megtaláld a boldogságot, a szerelmet, a manifesztáció segítségével.

Ebben az esetben is, ahogy előző blogomban a pénz manifesztáció témájában már írtam róla, a legtöbb problémát a negatív hitrendszerek okozzák.

Ismét ül az a bizonyos kisördög a vállunkon és mondja a magáét, mintha csak muszáj lenne neki: “nem vagyok érdemes erre a szerelemre”, “nekem nem jár a boldogság”, “kizárt, hogy ez az ember velem szóba álljon, nem hogy szerelmi kapcsolatunk legyen”, “úgysem fog észrevenni”. 

Ezekkel már el is ástuk szépen az egészet, hiszen amit és ahogyan gondolunk, érzünk, azt fogjuk bevonzani. 

Ha megváltoztatod a gondolkodásod, megváltozik az életed!


“A siker felé vezető úton, legyen az bármilyen a számodra, lennie kell egy alapnak. Ez az alap az önbecsülés. Az önbecsülés az, amit magadról igaznak hiszel. Ha hiszel magadban, meg vagy győződve arról, hogy megvan benned a képesség, hogy megtegyél bármit. Minél többet megteszel ezért a célért, annál inkább meg tudod valósítani amit szeretnél. Bárhol legyél a világon, legyen önbizalmad és belső erőd ami után mindenki vágyakozik.” John Assaraf

Ez lényegében minden manifesztáció alapjául szolgál, mert gondolj bele logikusan: ha nincs önbecsülésed, nem hiszed el, hogy érdemes vagy a vágyaid beteljesülésére, tele vagy kételyekkel.. akkor hogyan is tudnád bevonzani a kívánt dolgot?

Nem lehet valamit úgy manifesztálni, hogy minden gondolatod mögött akár csak a kérdés ott van benned: “Megérdemlem? Sikerülhet nekem?”

Ennélfogva az első lépés az, hogy saját magunkban tegyünk rendet. Dolgozz magadon, a sérelmeiden. Ebben segítségedre lehet a a SZERETEM MAGAM önfejlesztő munkafüzetem, amit ajándékba adok neked, ha feliratkozol a weboldalamra, és az Önismereti tréningem.
Tehát, igenis megérdemelsz MINDENT és BÁRMIT, de tenned kell érte! A manifesztáció segít neked!


Édeskevés, ha reggelente összefutsz valakivel amikor megvásárolod a kávéd és azt gondolod: “Hm, milyen édes, jó lenne vele összejönni”, majd kisétálsz és nem foglalkozol ezzel egészen a következő találkozásig.

Vagy éppen este, amikor a munkából hazafelé tartasz és sorra szembe jönnek Veled kézen fogva a párok és azt gondolod: “nagyon szeretnék egy társat”, majd hazaérsz és már a gondolat szikrája sincs meg benned, csak gépiesen teszed a dolgod tovább.

Ha eldöntötted, hogy mire vagy éppen kire vágysz, mit is szeretnél pontosan, miért szeretnél párt, akkor tudod előkészíteni a manifesztációt.


Ilyen előkészület az is, hogy légy nyitott és tényleg tudatosítsd magadban az előző kérdésekre adott válaszaidat.

Például ha nem egy adott személlyel vágysz kapcsolatra, hanem szeretnéd megtalálni a társad, elő kell bújnod a csigaházadból, nyitottnak kell lenned a lehetőségekre, minél több alkalmat teremteni, hogy ez a vágyad beteljesüljön. 

Mondjuk a következő buli meghívást ne passzold fáradtságra hivatkozva, hogy otthon kuksolhass egy tábla csokival a kanapén és potyogtasd a könnyeid a legfrissebb romantikus Netflix sorozat alatt 🙂 


Kezd el megtölteni tartalommal az életed, hiszen az üresség egyébként is tönkreteszi a szerelmet!


Fontos a szerelem manifesztáció során is a vizualizáció, a mantrák és a szívkoherencia!
Ezek gyakorlatilag mindig a segítségünkre vannak, ha valamit manifesztálni szeretnénk.


De miben is befolyásolja a mantra és a koherencia a manifesztáció erejét?


A szívkoherenciával kapcsolatban tisztázzuk elsőként, hogy maga a koherencia a pszichológiában már régóta ismert fogalom.

A lényege, hogy érzelmileg és mentálisan is egyensúlyba kerüljünk. Kezelhető vele a stressz, a szorongás, valamint az életünkben bekövetkező változások minden negatív hatása.

A pszicho-fiziológiai koherencia az optimális működés állapota, tehát nem egy relaxációs technikával elérhető állapotról beszélünk, hiszen ebben az esetben szervezetünk a természetes frekvenciáján rezeg, miközben nagyobb harmónia és összhang jön létre az idegrendszer és a szív-agy dinamika között, valamint a koherencia nem jár együtt szükségszerűen a szívritmus csökkenésével.

Ilyen különbség még az is, hogy a relaxáció egy alacsony energiájú állapot, melyben az egész testünk és elménk pihen, ezzel ellentétben a koherencia pozitív érzelmek aktív felhasználást jelenti.


Hogyan érhetjük el ezt az állapotot?


Magát a gyakorlatot a HearthMath intézet dolgozta ki, hosszas kutatások alapján.
Íme:
 1. Helyezd át a figyelmedet a fejedből a szívedre. Ha az segít tedd oda a kezedet, vagy figyeld meg a szívverésedet. Tudatoddal hangolódj a szívedre.

  2. Lélegezz lassan és mélyen, úgy hogy tudatosítod, hogy a szíveddel lélegzel.
Idéz föl magadban egy pozitív életérzést, mint öröm, boldogság vagy egy magasabb rendű érzelmet, mint a hála, szeretet, együttérzés vagy odaadás és engedd, hogy átjárjon. Ha ez segít gondolj valakire, akit nagyon szeretsz vagy valamire amiért nagyon hálás vagy. Éld át teljesen az érzést, merülj el benne, válj vele eggyé egész lényeddel.

  3. Lélegezd át az egész testedbe ezt a pozitív érzelmet. Hagyd, hogy átjárjon, tetőtől-talpig.

 4. Maradj benne, és folytasd az életedet, de úgy, hogy a fókusz mindvégig a szíved tudatosságában maradjon.


Ebben a koherens állapotban végtelen nyugalmat érzünk, átjár minket a boldogság érzése és:

Jöhetnek a mantrák


Az egyes mantrák, megerősítik bennünk a pozitív hozzáállást, segítenek a vágyainkra fókuszálni. A szerelem esetében például lehetnek ezen gondolatok (melyeket nem csak mondogatni, hallgatni, de leírni is érdemes):
“Szeret engem”
“Szeret engem, hát nem csodálatos?”
“Hálás vagyok a boldog kapcsolatomért”


Ha mégegyszer átolvasod ezeket a mantrákat észreveheted, hogy jelen időben vannak írva. Ez nem véletlen, hiszen most, a jelenünkbe szeretnénk elérni a változást és ha hosszabb ideig a jövőbeni énedként jársz, kelsz, fekszel le, akkor idővel a jövőddé válsz! 

A mantra segít csillapítani az elménket, csökkenti a gondolataink zavarosságát, elmélyíti a koherens állapotot.

Ezen módszerek kombinációja lehetőséget teremt a pozitív energiák összpontosítására, szándékaink tudatos irányítására, így támogatják a manifesztációnkat.

Ha sikerrel alkalmaztuk az eddigieket, 

Jöhet a vizualizáció


Pár sorral feljebb már futólag említettem egy bizonyos Oscar díjas mozifilmet, amin valószínűleg többen elmosolyodtatok, de ahogy mondani szokták, minden viccnek a fele igaz: ilyen vizualizációra van szükséged a sikerhez!

Általában akiben tombol a negatív hitrendszer, a legjobb esetben is maximum addig mer vizualizálni, hogy mondjuk kap egy kedves üzenetet a kiszemelt személytől vagy éppen valami kedves gesztussal fordul felé egy lehetséges jelölt.  Ez, Kedves Olvasó, smafu. Nagyban gondolkozz!


Lelki szemeid előtt lásd, ahogy fekszel a csodálatos szobádban, ahol minden a számodra legmegfelelőbb. Átjár a végtelen nyugalom és boldogság. 

Érezd, ahogy oldalra fordulva belélegzed azt a számodra oly’ sokat jelentő illatot, ami a szeretett személyhez tartozik. 

Érezd az érintését, azt a melegséget, ami megtölti szíved-lelked ezekben a pillanatokban. Látod azt a huncut mosolyt, belenézel a gyönyörű szemébe és elveszel benne. 

Látod a kezed, mellyel lassan felé nyúlsz és ott van rajta az a bizonyos gyűrű, amit az Ő ujján is megpillantasz. Az összetartozásotokat jelképezi és felteszi az i-re a pontot, hiszen: 
itt már a Tiéd ez a boldogság, a Tiéd ez a szerelem mindenestül.

Érzed a különbséget egy kedves üzenet és egy ilyen csodálatos film képe között? Na, ugye!

Ne csak egy apró szösszenetet láss magad előtt, hanem pontos képet alkoss és töltsd meg pozitív érzelmekkel, amik minden részecskédet feltöltik, amiben IGAZÁN tudsz hinni!

Ezt a manifesztációs folyamatot, a mantrákat és vágyaid kisfilmjét koherens állapotban minél többször ismételd magadban, amíg sikerrel nem jársz végül! 

Mindenképp tiszta szívvel és hálával közelíts a vágyaid felé, legyen vak hited és kitartásod, hogy észrevedd a jeleket. 


Ne feledd, bármire képes vagy! 


Kedves Olvasó, remélem ez a bejegyzés a segítségedre lesz abban, hogy a szerelem manifesztáció lépéseit sikerrel tudd alkalmazni.
Ha mégis maradt Benned nyitott kérdés, szeretnél többet tudni ezzel kapcsolatban vagy beszélnél róla bővebben, jelentkezz be hozzám Egyéni konzultációra.
Köszönöm, hogy az olvasóm vagy, találkozunk hamarosan!


Megtalálsz az alábbi helyeken:
FORRÁSOK:

Dr. Joe Dispenza - Engedd el önmagad

Saját blogjaim

Prepok Zsuzsi videók

Az iránytű - A titok második része

Comments


bottom of page